Streamingspelare och väggkontroll från Bluesound

Streamingspelare och väggkontroll för kommersiella installationer från Bluesound Professional

B100S BluOS Network Music Player

B100S är en 1/3-rack nätverksmusikspelare för användning i kommersiella installationer som stödjer högupplöst ljud upp till 192 kHz/24 bit. Musikspelaren är baserad på BluOS-plattformen och kan spela och distribuera content från i princip alla streamingtjänster samt från lagringsutrymmet i det lokala nätverket. 3st B100S kan installeras i ett 19” rack, tillbehöret för detta är RM100.

B400S 4-Zone Network Music Player

B400S fungerar som en enda spelare eller fyra oberoende spelare i större kommersiella installationer beroende på om man vill ha olika innehåll i och styrning av varje zon. Går även att skapa användardefinierbara grupper av vilken storlek som helst med olika zoner inom B400S och eller andra anslutna Bluesound Professional-musikspelare såsom B100S i nätverket. I övrigt har B400S samma funktioner som B100S.

CP100 Wall Mount Control Panel

CP100 är en väggmonterad kontrollpanel med låg profil för alla Bluesound Professional spelare. Den har en snygg design med en kontrollpanel i glas med upplysta touchknappar. Med CP100 är det möjligt att återkalla förinställningar, pausa musik, stänga av ljudet och justera volymen i den zon som panelen styr. Kontrollpanelens knappar tänds vid aktivering, kontrollen kan även låsas för att skydda mot oavsiktlig eller obehörig användning. Flera CP100 kan användas i en zon. Panelen kan antingen installeras infälld eller monteras med baklåda kompatibel med internationell standard.

CP100 drivs av PoE och ansluts till BluOS-nätverket via RJ45. 

Andra nyheter i Pro Audio

Crape QD25A

Crape QD25A

Aktivt högtalarpar för kontor, klassrum och små konferensrum. Läs mer
Skalbara Dante-lösningar med Hosteex

Skalbara Dante-lösningar med Hosteex

Integrera med över 3000 Dante-produkter. Läs mer
RE20 - Industristandard för podcasting och broadcasting

RE20 - Industristandard för podcasting och broadcasting

Dynamisk podcast- och broadcastmikrofon från Electro-Voice. Läs mer
IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE

IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE

IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE Läs mer
Dante-interface från RDL

Dante-interface från RDL

Nya PoE-matade väggpaneler med Dante-interface från RDL Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.