Tjänster

Som distributör, erbjuder Standard Audio våra återförsäljare teknisk support och tjänster för de produkter och system vi levererar.

Vi utför garantiservice och håller eget reservdelslager. Våra tekniker får kontinuerlig utbildning på våra produkter och system och är certifierade på de system vi levererar. Vi kan till dig som installatör och återförsäljare bl. a. erbjuda:

  • Nyckelfärdiga system i rackskåp. Vi monterar och kopplar alla enheter i önskade rackskåp
  • Programmering, egenprovning och underlag för relationshandlingar där vi använder t ex Elcoda och AutoCad för dokumentation
  • Driftsättning. Vi är behjälpliga vid uppstart av systemen med kontroll av funktioner så alla krav blir uppfyllda
  • Inmätning av taluppfattbarhet (STI) och ljudtryck (SPL) och intonering utförs med medföljande protokoll
  • Utbildning i handhavande eller underhåll för dig eller din kund
  • Teknisk telefonsupport på de system och produkter du köpt av oss

Att vårda sin investering

Självklart ska man alltid vårda sin investering på rätt sätt och därför erbjuder vi alltid Dig eller Din kund att teckna ett underhållsavtal med oss. Som avtalskund är du prioriterad till snabbare hjälp vid service och erhåller rabatt på reservdelar och timpriser.

Årlig revision

Vi erbjuder även ett revisionsavtal där vi en gång per år (eller annan avtalad intervall) utför funktionkontroll på plats med protokoll och eventuell åtgärdsplan.

Lokal närhet

Vi expanderar nu vår teknikavdelning med lokalt placerade tekniker runt om i landet som kan ge dig support med bl. a driftsättning, programmering, inmätning och service av systemen.