System och Offerthjälp

Välkommen till Standard Audio Systems AB:s projektsupport. Vi erbjuder en rad tjänster till ditt företag så att du får ett enklare jobb att hantera dina projekt. I tjänsterna ingår systemförslag, systembeskrivning, blockschema, kostnadsförslag, racklayout, rackmontering med test och dokumentation, simuleringar m.m. 

Läs mer på vår sida som beskriver tjänster

Gå till information om vilka tjänster som erbjuds

Använd formuläret på denna sida för att beskriva ditt projekt och fyll i fälten så noggrant du kan för att ge oss en bra start i samarbetet. En systemdesigner kommer att kontakta dig kort efter du skickat formuläret för ev. kompletterande uppgifter och planering.

Tips: Om det är ett större projekt, som innefattar flera delprojekt, om du önskar en simulering eller annan tilläggstjänst så skriv in detta i projektbeskrivningen.

Vad ska vi kalla projektet?

Flera filer kan laddas upp. Markera alla filer som ska skickas med, i dialogen. Kontrollera därefter i textfältet att alla filer är valda. Tillåtna filtyper: pdf, doc/docx, xls/xlsx, jpg/jpeg, png, zip, rar

Kontaktuppgifter

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.