Streama bakgrundsmusik på uteserveringar

Nätverkshögtalare för professionell streaming av bakgrundsmusik inomhus och utomhus

BSP1000 och BSP500 är aktiva nätverkshögtalare med integrerad strömningsfunktion. Modellerna har IP65-klassning och kan därför användas både inomhus eller utomhus i kommersiella installationer såsom uteserveringar, restaurang, butik, gym m.m. De finns i svart och vitt utförande och levereras med ett integrerat väggfäste för enkel installation. 

Högtalarna drivs av Power over Ethernet (PoE) som gör det möjligt med enbart en kabel-anslutning till högtalaren för både ström och signal. Spelaren i BSP-högtalaren är baserad på den etablerade BluOS-plattformen och kan spela och distribuera innehåll från lokalt sparat ljud i ett nätverk samt från ett stort antal streamingtjänster. 

Förutom fristående användning är det möjligt att använda ett par BSP-högtalare i stereokonfiguration och flera högtalare i ett rum i antingen mono- eller stereokonfigurationer. Användning av båda BSP-modellerna i ett större BluOS-system är också möjlig, vilket möjliggör gruppering i användardefinierade grupper av vilken storlek som helst med andra BSP-högtalare och / eller andra anslutna Bluesound Professional-spelare, spelare med förstärkare eller nätverkshögtalare i nätverket i en installation.

Egenskaper:

 • BSP1000: 6,5” LF+1” HF,  45Hz - 23kHz, max SPL 100dB (med PoE ++)
 • BSP500: 5,25” LF+1” HF, 63Hz - 23kHz, max SPL 100 dB (med PoE ++)
 • Fullrange nätverk- och aktivt högtalarsystem för streaming
 • Power over Ethernet för att möjliggöra en enda kabelanslutning för både ström och signal (med antingen PoE + eller PoE ++)
 • Användning inomhus eller utomhus (IP65-klassad)
 • Två eller flera BSP-modeller kan kopplas i stereo eller flera monokonfigurationer
 • Flexibel och obegränsad gruppering av zoner i ett BluOS-system
 • Integration med lokalt nätverksinnehåll
 • Levereras med mångsidigt väggfäste med 90 graders vridning och 170 graders rotation
 • Stöd för högupplöst ljud upp till 192 kHz / 24 bitar
 • Stöd för MQA-innehåll

 

Nätverkssubwoofer

BSW150 är en aktiv nätverkssubwoofer för professionell streaming i kommersiella installationer. Trots sitt kompakta format spelar den djupare och högre än sina bulkiga konkurrenter och kan placeras diskret varsomhelst även på vägg med fäste som tillbehör. Högtalaren levererar ljud med hög upplösning upp till 192kHz/24 bit.

Högtalaren har en 8” LF driver med en högeffektiv 150W effektförstärkare med låg strömförbrukning i standby-läge. Frekvensomfånget ligger mellan 22 Hz - 150 Hz. En inbyggd DSP möjliggör equalization liksom annan ljudsignalbehandling. Anslutning till glitch-free streaming sker via trådad Ethernet eller WiFi.

BSW150 är baserat på den etablerade plattformen BluOS och kan via nätverket paras med andra högtalare från Bluesound Professional och streamers för att utforma ett komplett ljudsystem som kan spela och distribuera musik/podd/internet radio sparat på lokal enheter eller via de allra flesta streamingtjänster till exempel Spotify, Tidal samt de streamingtjänster som är designade för kommersiellt bruk såsom Sound Machine, Custom Channels, QSIC m.m. Annan utrustning kan även anslutas och spelas via subwoofers linjeingång. 

 

Tillbehör:

Streamingspelare och väggkontroll för kommersiella installationer

B100S BluOS Network Music Player

B100S är en 1/3-rack nätverksmusikspelare för användning i kommersiella installationer som stödjer högupplöst ljud upp till 192 kHz/24 bit. Musikspelaren är baserad på BluOS-plattformen och kan spela och distribuera content från i princip alla streamingtjänster samt från lagringsutrymmet i det lokala nätverket. 3st B100S kan installeras i ett 19” rack, tillbehöret för detta är RM100. 

B400S 4-Zone Network Music Player

B400S fungerar som en enda spelare eller fyra oberoende spelare i större kommersiella installationer beroende på om man vill ha olika innehåll i och styrning av varje zon. Går även att skapa användardefinierbara grupper av vilken storlek som helst med olika zoner inom B400S och eller andra anslutna Bluesound Professional-musikspelare såsom B100S i nätverket.  I övrigt har B400S samma funktioner som B100S.

CP100 Wall Mount Control Panel

CP100 är en väggmonterad kontrollpanel med låg profil för alla Bluesound Professional spelare. Den har en snygg design med en kontrollpanel i glas med upplysta touchknappar. Med CP100 är det möjligt att återkalla förinställningar, pausa musik, stänga av ljudet och justera volymen i den zon som panelen styr.  Kontrollpanelens knappar tänds vid aktivering, kontrollen kan även låsas för att skydda mot oavsiktlig eller obehörig användning. Flera CP100 kan användas i en zon. Panelen kan antingen installeras infälld eller monteras med baklåda kompatibel med internationell standard. 

CP100 drivs av PoE och ansluts till BluOS-nätverket via RJ45. 

 

Andra nyheter i Pro Audio

RE3 från Electro-Voice

RE3 från Electro-Voice

Trådlösa mikrofonsystem i 10 varianter.  Läs mer
EVOLVE från Electro-Voice

EVOLVE från Electro-Voice

Portabla Premium PA-system. Läs mer
Symetrix DSP:er

Symetrix DSP:er

Information om leveranstider och förändringar i DSP-sortimentet på grund av chipbristen. Läs mer
DLM-1 från Cloud Electronics

DLM-1 från Cloud Electronics

Ingångsmoduler med mik/linje för Dante-system. Läs mer
KL-serien från dB Technologies

KL-serien från dB Technologies

Aktiva högtalare med Bluetooth och DSP. Läs mer
Cloud Contractor Series

Cloud Contractor Series

Prisvärd installationsserie med högtalare, slutsteg, mixerförstärkare och mixers. Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.