Hörslingor för alla miljöer

Hörslingor för alla miljöer

Standard Audio kan nu erbjuda Ampetronics högkvalitativa sortiment av hörseltekniska hjälpmedel med hörslingor som ger hörselskadade personer med hörapparat tillgång till lokaler och tjänster i publika miljöer. Vi kan även erbjuda support med simuleringar och inmätningar av system.

Ampetronic designar hörslingor och tillbehör för alla miljöer. Allt från enkla hörslingor för en reception till hörslingor för stora arenor. Ampetronic har sedan 1987 kunnat erbjuda kompletta lösningar för i princip alla situationer där det krävs någon form av hörslinga.

Ampetronics högsta prioritering är att försöka förbättra levnadsvillkoren för hörselskadade i olika sammanhang. Ampetronics kärnvärderingar är representerade i varje produkt med Ampetronics namn på och detta gör att Ampetronics produkter skiljer sig kvalitetsmässigt från en del andra fabrikat på marknaden.

Pålitlighet och Garanti

Kvalitetstänk genomsyrar Ampetronics företagsfilosofi, från relationen med slutkunden ända till användarvänligheten och pålitligheten hos de enskilda produkterna. Ampetronic är certifierat mot ISO 9002 Produkterna har den lägsta kostnaden för kunden beräknad över dess livslängd och omfattas av 5 års garanti.

Kompabilitet och överensstämmelse med EU-standard

IEC60118-4 är den europeiska standarden för hörslingor eller närmare bestämt fältstyrkan för själva magnetfältet som skapas av slingan. En slinga som uppfyller denna standard krävs för att den ska vara förenlig med svensk lag. Korrekt installerad uppfyller alla Ampetronics förstärkare detta.

Dokument (länk): Sammanfattning av lagar, regler och standarder gällande tillgänglighet, diskriminering och hörslingor.

Andra nyheter i Pro Audio

Audix Kampanj!

Audix Kampanj!

Kampanjpriser på studiopaket. Läs mer
EVERSE 8 från Electro-Voice

EVERSE 8 från Electro-Voice

Vädertålig batteridriven högtalare med Bluetooth Audio och kontroll. Läs mer
PoE-matade högtalare med inbyggd streamer

PoE-matade högtalare med inbyggd streamer

Streamingprodukter för professionella ljudinstallationer från Bluesound Professional. Läs mer
Audix Microphones

Audix Microphones

En mikrofontillverkare i högsta klassen. Läs mer
RE3 från Electro-Voice

RE3 från Electro-Voice

Trådlösa mikrofonsystem i 10 varianter.  Läs mer
EVOLVE från Electro-Voice

EVOLVE från Electro-Voice

Portabla Premium PA-system. Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.