Hörslingor för alla miljöer

Hörslingor för alla miljöer

Standard Audio kan nu erbjuda Ampetronics högkvalitativa sortiment av hörseltekniska hjälpmedel med hörslingor som ger hörselskadade personer med hörapparat tillgång till lokaler och tjänster i publika miljöer. Vi kan även erbjuda support med simuleringar och inmätningar av system.

Ampetronic designar hörslingor och tillbehör för alla miljöer. Allt från enkla hörslingor för en reception till hörslingor för stora arenor. Ampetronic har sedan 1987 kunnat erbjuda kompletta lösningar för i princip alla situationer där det krävs någon form av hörslinga.

Ampetronics högsta prioritering är att försöka förbättra levnadsvillkoren för hörselskadade i olika sammanhang. Ampetronics kärnvärderingar är representerade i varje produkt med Ampetronics namn på och detta gör att Ampetronics produkter skiljer sig kvalitetsmässigt från en del andra fabrikat på marknaden.

Pålitlighet och Garanti

Kvalitetstänk genomsyrar Ampetronics företagsfilosofi, från relationen med slutkunden ända till användarvänligheten och pålitligheten hos de enskilda produkterna. Ampetronic är certifierat mot ISO 9002 Produkterna har den lägsta kostnaden för kunden beräknad över dess livslängd och omfattas av 5 års garanti.

Kompabilitet och överensstämmelse med EU-standard

IEC60118-4 är den europeiska standarden för hörslingor eller närmare bestämt fältstyrkan för själva magnetfältet som skapas av slingan. En slinga som uppfyller denna standard krävs för att den ska vara förenlig med svensk lag. Korrekt installerad uppfyller alla Ampetronics förstärkare detta.

Dokument (länk): Sammanfattning av lagar, regler och standarder gällande tillgänglighet, diskriminering och hörslingor.

Andra nyheter inom Produkt- och leverantörsinformation

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Ledande innovatör inom styrsystem som vunnit många utmärkelser för sina hård- och mjukvaruprodukter. Läs mer
Dante Endpoints från Blustream

Dante Endpoints från Blustream

Integrerar analoga och digitala ljudkällor i Dante-nätverk. Läs mer
König & Meyer

König & Meyer

Stativ, fästen och tillbehör för ljud- och bildutrustning. Läs mer
Ny produkt från Dynacord

Ny produkt från Dynacord

V600:4 - Den första medlemmen i den nya slutstegsserien från Dynacord Läs mer