Hörslingor för alla miljöer

Hörslingor för alla miljöer

Standard Audio kan nu erbjuda Ampetronics högkvalitativa sortiment av hörseltekniska hjälpmedel med hörslingor som ger hörselskadade personer med hörapparat tillgång till lokaler och tjänster i publika miljöer. Vi kan även erbjuda support med simuleringar och inmätningar av system.

Ampetronic designar hörslingor och tillbehör för alla miljöer. Allt från enkla hörslingor för en reception till hörslingor för stora arenor. Ampetronic har sedan 1987 kunnat erbjuda kompletta lösningar för i princip alla situationer där det krävs någon form av hörslinga.

Ampetronics högsta prioritering är att försöka förbättra levnadsvillkoren för hörselskadade i olika sammanhang. Ampetronics kärnvärderingar är representerade i varje produkt med Ampetronics namn på och detta gör att Ampetronics produkter skiljer sig kvalitetsmässigt från en del andra fabrikat på marknaden.

Pålitlighet och Garanti

Kvalitetstänk genomsyrar Ampetronics företagsfilosofi, från relationen med slutkunden ända till användarvänligheten och pålitligheten hos de enskilda produkterna. Ampetronic är certifierat mot ISO 9002 Produkterna har den lägsta kostnaden för kunden beräknad över dess livslängd och omfattas av 5 års garanti.

Kompabilitet och överensstämmelse med EU-standard

IEC60118-4 är den europeiska standarden för hörslingor eller närmare bestämt fältstyrkan för själva magnetfältet som skapas av slingan. En slinga som uppfyller denna standard krävs för att den ska vara förenlig med svensk lag. Korrekt installerad uppfyller alla Ampetronics förstärkare detta.

Dokument (länk): Sammanfattning av lagar, regler och standarder gällande tillgänglighet, diskriminering och hörslingor.

Andra nyheter i Pro Audio

DLM-1 från Cloud Electronics

DLM-1 från Cloud Electronics

Ingångsmoduler med mik/linje för Dante-system. Läs mer
KL-serien från dB Technologies

KL-serien från dB Technologies

Aktiva högtalare med Bluetooth och DSP. Läs mer
Cloud Contractor Series

Cloud Contractor Series

Prisvärd installationsserie med högtalare, slutsteg, mixerförstärkare och mixers. Läs mer
MTS-serien från Electro-Voice

MTS-serien från Electro-Voice

Högtalare för arenor och stadium. Läs mer
IS Series från dB Technologies

IS Series från dB Technologies

Passiv högtalarserie för installation. Läs mer
Hörslingor för alla miljöer

Hörslingor för alla miljöer

Hörseltekniska hjälpmedel med hörslingor från Ampetronic. Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.