HLS-2C

HLS-2C

AMPETRONIC Slingförstärkare, 230V AC, inbyggd slinga

Logga in för priser
HLS-2C
6221969
 
AMPETRONIC Slingförstärkare, 230V AC, inbyggd slinga

Den aktiva slingpanelen är en kompakt hörslinga med låg vikt och ett tilltalande yttre, designad att komplettera typiska interkom-system.

HLS-2C kombinerar de viktiga delarna av en fungerande hörslinga och behöver bara ström och en ljudsignal för att göra interkom-systemet eller porttelefonen tillgänglig. Den består av ett IP-klassat skal, en effektiv klass D slingförstärkare och en flervarvsslinga, och är försedd med den internationella symbolen för hörslingor på framsidan.

Ljudsignalen ansluts via en transformatorbalanserad ingång. Installationen är snabb och enkel. Det krävs endast att du tar bort framsidan för att komma åt fästpunkterna och anslutningar av ström och signal samt justering av strömstyrka, ingångsnivåer och MLC som justeras vid inmätning till IEC 60118-4 med en fältstyrkemätare.

Exempel på applikationer
• Porttelefoner och interkom vid entréer
• Hjälp- och informationsplatser
• Tillflyktsplatser
• Informations- och biljettluckor

Installation
Den aktiva slingpanelen är designad att ge optimalt ljud vid ungefär en armlängd för en normalstor människa − då tanken är att de måste trycka på en knapp för att kunna kommunicera via ett interkom. Enheten kan installeras under eller vid sidan av interkom-panelen på en höjd av ungefär 1,1-1,2 m. Vid den höjden är formen på magnetfältet rätt för både stående vuxna, barn eller rullstolsburna. Vid väggmontering bör kablarna gömmas i puts eller bakom tegel för att behålla IP-klassning och utseende.
T-SIGN T-SIGN 2
T-SIGN inkl. extern sensor T-SIGN inkl. extern sensor 2
T-SIGN Desk T-SIGN Desk 2

2 andra produkter i samma kategori: