Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Standard Audio Systems AB är nordisk distributör för RTI

RTI (Remote Technologies Inc.) är en framstående amerikansk tillverkare inom styrsystem för ProAV-, Hospitality- och Residential-segmenten. Med en historia som sträcker sig tillbaka till det tidiga 90-talet har RTI blivit en ledande innovatör inom styrsystem och vunnit många utmärkelser för sina hård- och mjukvaruprodukter.

Systemet är processorbaserat och den prisbelönta RTI-portföljen omfattar en mångsidig uppsättning av väggpaneler, pekskärmar, bordspaneler, knappsatser, fjärrkontroller och A/V-distribution. Flexibiliteten sträcker sig även till iOS/Android-styrning.

Med RTI:s sofistikerade styrsystem kan man effektivt hantera styrning och automation av olika system med enastående precision och pålitlighet, allt från avancerad belysningskontroll och klimatreglering i bostäder, till smidig videodistribution i en sportbar eller sömlös integration av styrelserummet med övriga samlingsutrymmen inom hela kontorsmiljöer. 

Övervakning och kontroll av RTI:s smarta hem- och företagssystem kan utföras från i stort sett var som helst i världen via en Apple- eller Android-mobil enhet eller en persondator med Windows.

RTI Integration Designer, den programvara som används för att konfigurera RTI-system, är känd för sin intuitiva och överskådliga användarupplevelse. Man kan välja mellan fördefinierade mallar eller skapa anpassade gränssnitt.

RTI erbjuder ett omfattande utbud av "drivers" för tvåvägskommunikation inom områden som ljud, bild och belysning. Praktiskt taget alla fabrikat kan styras, och det finns även ett öppet API för att skapa egna integrationer.

Den molnbaserade hanteringsplattformen RTiQ gör det möjligt för återförsäljare att leverera service och support på distans.

Det som sätter RTI i framkant är deras snabba driftsättning jämfört med andra system på marknaden. Hårdvaran är dessutom kostnadseffektiv utan att kompromissa med prestanda.

Standard Audio har personal med över 10 års erfarenhet av RTI-systemet och därför kan vi erbjuda en mycket hög nivå av expertis och support.

Välkommen att kontakta vår produktspecialist Peter Aspegren på peter.aspegren@standardaudio.se eller 08-590 00 508 för mer information.

Andra nyheter i Pro AV

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Ledande innovatör inom styrsystem som vunnit många utmärkelser för sina hård- och mjukvaruprodukter. Läs mer
Installationsmikrofoner från Audix

Installationsmikrofoner från Audix

För konferens-, inspelning- och övervakning. Läs mer
Pressmeddelande

Pressmeddelande

Standard Audio är stolt distributör för Dahua Interaktiva displayer och LED-produkter. Läs mer
Kampanj på Vivitek!

Kampanj på Vivitek!

4K-skärmar och BYOD-utrustning till superpriser! Läs mer
Blustream - nytt fabrikat inom Pro AV

Blustream - nytt fabrikat inom Pro AV

Standard Audio Systems är svensk distributör. Läs mer
Dahua Interaktiva 4K-skärmar

Dahua Interaktiva 4K-skärmar

Allt-i-ett-skärm med inbyggd kamera, mikrofon och högtalare. Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.