Vi välkomnar vår nyaste medarbetare Peter Aspegren, som börjar hos oss på Standard Audio Systems AB i rollen som KAM - Professional AV. Peter har gedigen bakgrund inom både Professionell AV såväl som Residential-AV. Större delen av hans 30+ år i branschen har involverat relationer och aktiviteter med företag som distribuerar hårdvara inom ljud- och videodistribution, AV över IP, kontrollsystem och nätverk. Dessutom har han ett stort intresse för High End Audio och är genuint inspirerad av att skapa lösningar för kunder och lösa komplexa förfrågningar.

 

Karl Kahlau, Försäljnings- och Marknadschef på Standard Audio Systems AB säger: “Peter kommer med stor erfarenhet och genuin visdom med allt inom Pro AV och kommer utan tvekan att bli en hjälp till vår redan kraftiga framgång hittills i år! Vi är glada över att ha Peter i vårt team. Jag är säker på att ni kommer att höra från honom mycket snart.

 

Anders Arestav, VD och Styrelseordförande på Standard Audio Systems AB kommenterar vidare: ”Vi tittar på Professional AV och på Peters bidrag med tillförsikt för ytterligare expansion. Peter har inte bara den tekniska kompetensen att föra vår professionella AV-affärsenhet framåt, utan hans nätverk av relationer korrelerar väl med vårt eget och kommer att fungera väl med vår kundbas."

 

Kontakta Peter Aspegrenpeter.aspegren@standardaudio.se eller via hans direktnummer 08-590 00 508.

Standard Audio System AB är ett distributionsbolag och systemföretag med varumärken inom affärsvertikalerna Professional AV, Professional Audio, Safety and Security Systems, Detaljhandel och uthyrningsverksamhet. Standard Audios verksamhet är baserad i Arlandastad med lager, kontor och ett 400 kvm showroom och konferensanläggning där vi regelbundet håller utbildningar, seminarier och presentationer.

Andra nyheter i Pro AV

PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Peter Aspegren startar hos Standard Audio Systems AB Läs mer
Tjänsten är tillsatt

Tjänsten är tillsatt

Vi söker en Key Account Manager med inriktning Professionell Audio Video. Läs mer
Styrsystem för mötesrum

Styrsystem för mötesrum

Enkel installation utan avancerad programmering. Läs mer
Dante AV med Patton FPX6000

Dante AV med Patton FPX6000

Standard Audio är svensk distributör för Patton. Läs mer
Nyckelprodukter för AV-installationer

Nyckelprodukter för AV-installationer

Video från webinaret med Key Digital finns online. Läs mer
Succéprojekt för Visionary Solutions

Succéprojekt för Visionary Solutions

Världens största AV-over-IP-system. Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.