Dahua Interaktiva 4K-skärmar

Interaktiva 4K-skärmar med inbyggd kamera, mikrofon och högtalare

Vi kan med glädje meddela att Standard Audio Systems AB har avtalat med tillverkaren Dahua att från och med 2022-11-01 agera distributionspartner för hela sortimentet av interaktiva skärmar, OPS PC-moduler och samtliga tillbehör i Sverige.

Dahua är en av världens största tillverkare av övervakningskameror, men erbjuder även högteknologiska produkter inom en rad andra områden - inklusive interaktiva skärmar. 

Dahuas smarta interaktiva 4K-skärmar/whiteboards finns i tre olika storlekar 65 - 75 - 86 tum och är en allt-i-ett lösning för presentation, collaboration, trådlös skärmdelning och videokonferensmöten - utmärkta i klassrum, konferensrum och mötesrum. Skärmarna har inbyggd kamera samt högtalare och mikrofon.

Möjligheterna är många - det går att switcha mellan Android och Windows, upp till 9 enheter (smartphones, tablets) kan dela content samtidigt på skärmen, penna eller finger kan användas för att skriva på skärmen, deltagare kan annotera på sin enhet samtidigt som det visas på skärmen, dokument och filer kan sparas i filhanteraren, fildelning kan ske skyddat med QR-kod, videokonferens via Teams och Zoom, med flera funktioner.

Priser och erbjudande 

Förutom att skärmarna håller hög kvalitet och är otroligt mångsidiga så hör de till marknadens bästa när det kommer till pris. Fram tills årsskiftet erbjuder Standard Audio en introduktionsrabatt utöver din grundrabatt. Vi erbjuder dessutom bulkrabatt vid köp av 5 skärmar eller fler. I priset ingår även en generös garantihantering med utbytesgaranti som gäller i 3 år på skärmar, 3 år på PC-moduler och 18 månader på stativ. Vi kan dessutom erbjuda fraktfri drop shipment där leveransen går direkt till slutanvändaren från Dahuas Europa-lager. Leveranskapaciteten anses vara mycket god.

Kontakta Peter Aspegren - Key Account Manager AV och produktspecialist för mer information.

Telefonnummer: 08-590 00 508

E-post: peter.aspegren@standardaudio.se

Andra nyheter i Pro AV

Installationsmikrofoner från Audix

Installationsmikrofoner från Audix

För konferens-, inspelning- och övervakning. Läs mer
Pressmeddelande

Pressmeddelande

Standard Audio är stolt distributör för Dahua Interaktiva displayer och LED-produkter. Läs mer
Kampanj på Vivitek!

Kampanj på Vivitek!

4K-skärmar och BYOD-utrustning till superpriser! Läs mer
Blustream - nytt fabrikat inom Pro AV

Blustream - nytt fabrikat inom Pro AV

Standard Audio Systems är svensk distributör. Läs mer
Dahua Interaktiva 4K-skärmar

Dahua Interaktiva 4K-skärmar

Allt-i-ett-skärm med inbyggd kamera, mikrofon och högtalare. Läs mer
Lagerrensning VADDIO!

Lagerrensning VADDIO!

Vi slutar med Vaddio och rear ut resterande sortiment till superrabatterade priser! Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.