Blustream - nytt fabrikat inom Pro AV

Blustream

Standard Audio Systems AB är stolta att kunna presentera det välkända fabrikatet inom videodistribution - Blustream som nytt varumärke i portföljen. Varumärket kommer därmed att ytterligare stärka företagets AV-satsning, med ökad kundbas och förankring i Pro AV som följd.

Blustream Ltd. är ett brittiskt / australiensiskt varumärke som utvecklar produkter inom Videodistribution, USB-hantering, Ljuddistribution, och en rad andra områden inom Professionell AV. 

Produkterna är speciellt utvecklade för att hantera både ljud och bild över IP (Multicast, SDVoE, Dante, HD-BaseT) och har en rad problemlösare för den professionella AV-installatören. Utöver integration med andra styrsystem erbjuds även egen inbyggd styrning och automation vilket kan göra en installation mycket kostnadseffektiv.

Förutom vår egen lagerhållning av nyckelprodukter, håller Blustream ett effektivt lager i Europa, hanterat av egen personal och med god tillgång till produkter. God tillgång är speciellt viktigt i dessa tider av komponentbrist.

Medarbetare hos Standard Audio Systems AB som redan tidigare arbetat med Blustreams produktsortiment vittnar om en god tillförlitlighet och hög driftsäkerhet.

Standard Audio Systems AB håller naturligtvis egen support, samt en direktkontakt med utvecklare och med supportpersonal hos Blustream. Detta innebär att ett helhetsansvar för utbildning och support erbjuds, samt att vi som vanligt kan erbjuda hjälp vid projektering.

Produktspecialist:

Peter Aspegren

Key Account Manager Pro AV

peter.aspegren@standardaudio.se

08-590 00 508

Andra nyheter i Pro AV

Installationsmikrofoner från Audix

Installationsmikrofoner från Audix

För konferens-, inspelning- och övervakning. Läs mer
Pressmeddelande

Pressmeddelande

Standard Audio är stolt distributör för Dahua Interaktiva displayer och LED-produkter. Läs mer
Kampanj på Vivitek!

Kampanj på Vivitek!

4K-skärmar och BYOD-utrustning till superpriser! Läs mer
Blustream - nytt fabrikat inom Pro AV

Blustream - nytt fabrikat inom Pro AV

Standard Audio Systems är svensk distributör. Läs mer
Dahua Interaktiva 4K-skärmar

Dahua Interaktiva 4K-skärmar

Allt-i-ett-skärm med inbyggd kamera, mikrofon och högtalare. Läs mer
Lagerrensning VADDIO!

Lagerrensning VADDIO!

Vi slutar med Vaddio och rear ut resterande sortiment till superrabatterade priser! Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.