Ny uppgraderad version av TB01

Ny uppgraderad version av Crape TB01 med Face Tracking & Auto Zoom

TB01 är en 4K ePTZ-kamera för videokonferens med 110° visningsvinkel som fångar alla deltagare i konferensrummet. Nya TB01 är uppgraderad med AI-baserad smart zoom och intelligent spårning genom automatisk in-zooming, ut-zoomning och panorering vilket säkerställer konstant fokus på mötesdeltagare.

Kameran har en mikrofonarray med fyra element som är mjukvaruförbättrat och levererar optimal röstklarhet. Soundbaren sprider ljud hela vägen ut i rummet och skapar naturliga konversationer mellan alla mötesdeltagare på plats och distans.

TB01 är helt Plug & Play och ansluts via USB, den är kompatibel med Linux, Windows, Android etc., och det krävs inga drivrutiner eller mjukvaruprogram för att installera den vilket gör den extremt smidig och enkel att använda.

TB01 är kompatibel med appar för videokonferens och distansmöten såsom Microsoft Teams, Zoom, GoToMeeting, Skype for Business, WebEx m.m. 

Med kameran ingår ett monteringsfäste för montering över/under bildskärm, fästet passar med de allra flesta videoskärmarna på marknaden.

Andra nyheter inom Produkt- och leverantörsinformation

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Ledande innovatör inom styrsystem som vunnit många utmärkelser för sina hård- och mjukvaruprodukter. Läs mer
Dante Endpoints från Blustream

Dante Endpoints från Blustream

Integrerar analoga och digitala ljudkällor i Dante-nätverk. Läs mer
König & Meyer

König & Meyer

Stativ, fästen och tillbehör för ljud- och bildutrustning. Läs mer
Ny produkt från Dynacord

Ny produkt från Dynacord

V600:4 - Den första medlemmen i den nya slutstegsserien från Dynacord Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.