Pressmeddelande

Stolt distributör för Dahua Interaktiva displayer och LED-produkter

Som ett led i att bejaka den accelererande efterfrågan inom displayprodukter, har Standard Audio Systems AB ingått avtal med den erkända tillverkaren Dahua Technology Co., Ltd, att agera som distributör av fabrikatets interaktiva skärmar och andra typer av display- och videoprodukter.

Tillverkaren erbjuder ett digert utbud av displayer, monitorer, LED-väggar, och tillbehör och först ut på programmet är Interaktiva Skärmar samt LED-paneler. Dahua är en av världens största tillverkare inom säkerhet och övervakningskameror och håller ett omfångsrikt sortiment av displayprodukter, konferenskameror och en rad produkter för mötesteknik. Till en början lanserar Standard Audio två serier med Interaktiva Skärmar från 55 tum och upp till 98 tum, där prisbilden är minst sagt konkurrenskraftig och produktspecifikationerna på en mycket hög nivå.

Anders Arestav, VD för Standard Audio Systems AB kommenterar:

”Vi har under en tid sett en stadigt ökad efterfrågan att, tillsammans med våra systemlösningar inom professionell AV, även erbjuda skärmar och displayer och displaylösningar av olika typer. Vår distribution av Dahuas displayprodukter kommer att fungera ypperligt i samarbetet med vårt återförsäljarnätverk och auktoriserade installatörer. Ett återförsäljarnätverk som i många fall eftersöker en komplett lösning från oss som leverantör. Dahua har på ett formidabelt sätt stöttat oss i förberedelserna för detta och vi ser med tillförsikt på ett framgångsrikt samarbete.”

Standard Audio Systems AB har under decennier framgångsrikt försett marknaden med professionella systemlösningar inom Talat Utrymningslarm, Professionell Audio och Professionell Video. På senare tid har även sortimentet berikats med fabrikat inom videomatriser, styr- och reglerteknik, video- och kontrollsystem, nätverksprodukter m.m. Utökningen av sortimentet till att innehålla skärmar, displayer och LED-väggar är ett steg för att säkerställa att företaget bibehåller sin ledning inom dessa marknadssegment. Skärmarna från Dahua är i många avseenden marknadsunika och står sig även individuellt då de innehåller i många fall en komplett lösning för mötesteknik med sina inbyggda konferenskameror och ljudsystem.

Andra nyheter i Pro AV

Installationsmikrofoner från Audix

Installationsmikrofoner från Audix

För konferens-, inspelning- och övervakning. Läs mer
Pressmeddelande

Pressmeddelande

Standard Audio är stolt distributör för Dahua Interaktiva displayer och LED-produkter. Läs mer
Kampanj på Vivitek!

Kampanj på Vivitek!

4K-skärmar och BYOD-utrustning till superpriser! Läs mer
Blustream - nytt fabrikat inom Pro AV

Blustream - nytt fabrikat inom Pro AV

Standard Audio Systems är svensk distributör. Läs mer
Dahua Interaktiva 4K-skärmar

Dahua Interaktiva 4K-skärmar

Allt-i-ett-skärm med inbyggd kamera, mikrofon och högtalare. Läs mer
Lagerrensning VADDIO!

Lagerrensning VADDIO!

Vi slutar med Vaddio och rear ut resterande sortiment till superrabatterade priser! Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.