RE20 - Industristandard för podcasting och broadcasting

Dynamisk podcast- och broadcastmikrofon som levererar enligt industristandard

RE20 är en favorit för broadcasters, podcasters, musiker och ljudingenjörer runt om i världen sedan lanseringen för 50 år sedan. RE20-BLACK är ett nytt färgalternativ till ikonen men är akustiskt, elektroniskt och mekaniskt identisk med originalet.

RE20:s popularitet har ökat kraftigt de senaste åren till följd av den snabba tillväxten av podcasting och inspelning/produktion i hemmamiljö då RE20 levererar ljud enligt industristandard för FM radio. Den fortsätter också att vara en pålitligt verktyg i professionella inspelningsstudios samt som basmikrofon för live-spelningar.

En nyckel till RE20:s framgång är dess unika Variable-D-design som minimerar Proximity-effekten där rösten blir onaturligt bastung när du pratar nära mikrofonen och betydligt tunnare när du är längre bort. Till skillnad från andra riktade mikrofoner minimerar Variable-D dessa dramatiska skillnader och ljudkaraktären förblir extremt jämn, naturlig och klar och användaren kan arbeta fritt runt mikrofonen med ett aktivt arbetsområde upp till 30 cm från mikrofonen. 

Andra fördelar med RE20 är de är mindre känsliga för rum-ambiens och svaga störljud såsom “off mic sounds”. De levererar bättre akustisk isolation där mikrofonen hör mindre av rummet vilket gör att man får bättre kontroll utan speciell utrustning för studioakustik vilket gör dem perfekta för podcasters/webcasters/youtubers. 

Andra nyheter i Pro Audio

Crape QD25A

Crape QD25A

Aktivt högtalarpar för kontor, klassrum och små konferensrum. Läs mer
Skalbara Dante-lösningar med Hosteex

Skalbara Dante-lösningar med Hosteex

Integrera med över 3000 Dante-produkter. Läs mer
RE20 - Industristandard för podcasting och broadcasting

RE20 - Industristandard för podcasting och broadcasting

Dynamisk podcast- och broadcastmikrofon från Electro-Voice. Läs mer
IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE

IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE

IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE Läs mer
Dante-interface från RDL

Dante-interface från RDL

Nya PoE-matade väggpaneler med Dante-interface från RDL Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.