RE20 - Industristandard för podcasting och broadcasting

Dynamisk podcast- och broadcastmikrofon som levererar enligt industristandard

RE20 är en favorit för broadcasters, podcasters, musiker och ljudingenjörer runt om i världen sedan lanseringen för 50 år sedan. RE20-BLACK är ett nytt färgalternativ till ikonen men är akustiskt, elektroniskt och mekaniskt identisk med originalet.

RE20:s popularitet har ökat kraftigt de senaste åren till följd av den snabba tillväxten av podcasting och inspelning/produktion i hemmamiljö då RE20 levererar ljud enligt industristandard för FM radio. Den fortsätter också att vara en pålitligt verktyg i professionella inspelningsstudios samt som basmikrofon för live-spelningar.

En nyckel till RE20:s framgång är dess unika Variable-D-design som minimerar Proximity-effekten där rösten blir onaturligt bastung när du pratar nära mikrofonen och betydligt tunnare när du är längre bort. Till skillnad från andra riktade mikrofoner minimerar Variable-D dessa dramatiska skillnader och ljudkaraktären förblir extremt jämn, naturlig och klar och användaren kan arbeta fritt runt mikrofonen med ett aktivt arbetsområde upp till 30 cm från mikrofonen. 

Andra fördelar med RE20 är de är mindre känsliga för rum-ambiens och svaga störljud såsom “off mic sounds”. De levererar bättre akustisk isolation där mikrofonen hör mindre av rummet vilket gör att man får bättre kontroll utan speciell utrustning för studioakustik vilket gör dem perfekta för podcasters/webcasters/youtubers. 

Andra nyheter i Pro Audio

DLM-1 från Cloud Electronics

DLM-1 från Cloud Electronics

Ingångsmoduler med mik/linje för Dante-system. Läs mer
KL-serien från dB Technologies

KL-serien från dB Technologies

Aktiva högtalare med Bluetooth och DSP. Läs mer
Cloud Contractor Series

Cloud Contractor Series

Prisvärd installationsserie med högtalare, slutsteg, mixerförstärkare och mixers. Läs mer
MTS-serien från Electro-Voice

MTS-serien från Electro-Voice

Högtalare för arenor och stadium. Läs mer
IS Series från dB Technologies

IS Series från dB Technologies

Passiv högtalarserie för installation. Läs mer
Hörslingor för alla miljöer

Hörslingor för alla miljöer

Hörseltekniska hjälpmedel med hörslingor från Ampetronic. Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.