RE20 - Industristandard för podcasting och broadcasting

Dynamisk podcast- och broadcastmikrofon som levererar enligt industristandard

RE20 är en favorit för broadcasters, podcasters, musiker och ljudingenjörer runt om i världen sedan lanseringen för 50 år sedan. RE20-BLACK är ett nytt färgalternativ till ikonen men är akustiskt, elektroniskt och mekaniskt identisk med originalet.

RE20:s popularitet har ökat kraftigt de senaste åren till följd av den snabba tillväxten av podcasting och inspelning/produktion i hemmamiljö då RE20 levererar ljud enligt industristandard för FM radio. Den fortsätter också att vara en pålitligt verktyg i professionella inspelningsstudios samt som basmikrofon för live-spelningar.

En nyckel till RE20:s framgång är dess unika Variable-D-design som minimerar Proximity-effekten där rösten blir onaturligt bastung när du pratar nära mikrofonen och betydligt tunnare när du är längre bort. Till skillnad från andra riktade mikrofoner minimerar Variable-D dessa dramatiska skillnader och ljudkaraktären förblir extremt jämn, naturlig och klar och användaren kan arbeta fritt runt mikrofonen med ett aktivt arbetsområde upp till 30 cm från mikrofonen. 

Andra fördelar med RE20 är de är mindre känsliga för rum-ambiens och svaga störljud såsom “off mic sounds”. De levererar bättre akustisk isolation där mikrofonen hör mindre av rummet vilket gör att man får bättre kontroll utan speciell utrustning för studioakustik vilket gör dem perfekta för podcasters/webcasters/youtubers. 

Andra nyheter inom Produkt- och leverantörsinformation

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Ledande innovatör inom styrsystem som vunnit många utmärkelser för sina hård- och mjukvaruprodukter. Läs mer
Dante Endpoints från Blustream

Dante Endpoints från Blustream

Integrerar analoga och digitala ljudkällor i Dante-nätverk. Läs mer
König & Meyer

König & Meyer

Stativ, fästen och tillbehör för ljud- och bildutrustning. Läs mer
Ny produkt från Dynacord

Ny produkt från Dynacord

V600:4 - Den första medlemmen i den nya slutstegsserien från Dynacord Läs mer