MTS-serien från Electro-Voice

Mäktigt arenaljud med MTS-serien från Electro-Voice

Electro-Voice utökar sin portfölj med ljudlösningar för arenor och stadium med MTS-serien som består av långkastande, hornladdade point source-högtalare med hög uteffekt. Varje MTS-högtalare har fyra stycken 15” baselement och dubbla koaxiala mellan/högfrekventa kompressionsdrivers. Systemet kan generera mer än 151 dB max SPL med exakt riktning för mycket långkastande applikationer.

Högtalargeometri, förstärkarmatchning och digital signalbearbetning hos MTS är datoroptimerade för att säkerställa exakt distribution av ljudtrycksnivåer som förblir balanserade och kontrollerade över hela spridningsområdet, även vid full effekt. 

Fyra spaltmonterade, högeffektiva lågfrekvenselement är symmetriskt kopplade till samma fullregister vågguide som kompressionsdriverenheterna för att skapa en riktig punktljudkälla med betydande basrespons, vilket innebär att behovet av ytterligare subwoofers elimineras i många applikationer.Fyra spaltmonterade, högeffektiva lågfrekvenselement är symmetriskt kopplade till samma fullregister vågguide som kompressionsdriverenheterna för att skapa en riktig punktljudkälla med betydande basrespons, vilket innebär att behovet av ytterligare subwoofers elimineras i många applikationer.

MTS-serien består av 16 unika modeller: två standard trevägs-konfigurationer (MTS-4153) med 60-graders x 40-graders eller 40-graders x 30-graders täckning och två kardioidkonfigurationer (MTS-6154) som ger samma spridningsmönster med förbättrad låg-frekvensstyrning. 60 x 40-modellerna kan leverera höga SPL:er vid 151 dB topp (musik) och 154 dB topp (tal) ner till 55 Hz vid -10 dB. 40 x 30-modellerna klarar av 152 dB topp (musik) och 155 dB topp (tal) ner till 50 Hz vid -10 dB. Varje version finns tillgänglig med svart eller vit finish i en delvis väderbeständig (PW) version för skyddad användning eller i en helt väderbeständig (FW) version för full exponering för väder och vind. Alla MTS-högtalare har en IP55-klassificering.

MTS är konstruerad för att användas tillsammans med förstärkare och DSP:er från Dynacord som en del av ett SONICUE hårdvaru-/mjukvaruekosystem för kostnadseffektiv och energieffektiv systemdesign med unik prestandaoptimering och systemskyddsfunktioner. Ett komplett paket med designfiler tillhandahålls för avancerad akustisk och mekanisk systemsimulering. Electro-Voice PREVIEW högtalarmjukvara är det snabbaste och mest exakta sättet att skapa akustiska konstruktioner med MTS, inklusive de som förstärker MTS-modellerna med full spektrum med den rekommenderade X12i-128 dubbla 18-tums subwoofer.

Andra Nyheter och kampanjer

Nya ZLX G2 från Electro-Voice!

Nya ZLX G2 från Electro-Voice!

Uppgradering av den framgångsrika föregångaren. Läs mer
PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Vi utvecklar Standard Audio till att bli Standard Systems.  Läs mer
Standard Systems öppnar filial i Linköping

Standard Systems öppnar filial i Linköping

Expansionen är en del av företagens långsiktiga strategi och med fokus på att utöka affärstäckningen i Norden. Läs mer
PRESS RELEASE

PRESS RELEASE

Standard Audio Systems AB appointed new distribution partner for Electro-Voice and Dynacord in Finland. Läs mer
Standard Systems expanderar

Standard Systems expanderar

Etablerar oss på den finska marknaden. Läs mer
NYTT! EVERSE 12 från Electro-Voice!

NYTT! EVERSE 12 från Electro-Voice!

Kraftfull ljudbild i ett portabelt format - perfekt för DJ:s, musiker, uthyrning och events. Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.