IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE

IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE

STNet IPD-serien från Soundtube är ett DANTE, PoE, IP-baserat och skalbart högtalarsystem med AES67 som är idealiskt för applikationer som till exempel hotell, gym, restauranger, utbildnings- och vårdlokaler. I serien ingår STNet Switch II, IPD-Hub 2 och olika typer av IP-högtalare, enkel systemkoppling sker med Cat5 eller Cat6 mellan PoE-switchen, högtalarna och alla andra slutpunkter.

STNet Switch II är en 16-portars Gigabit-switch med 40W per port och PoE som är anpassad för att användas i DANTE-nätverk. Förutom 16st RJ45-portar har STNet Switch II också 2st SFP-portar för fiber- och höghastighets Ethernet-anslutning. En total om 700W i strömförsörjning garanterar 40W PoE till alla 16 LAN-portar. 

 

Skalbara system

IPD-Hub 2 är en 2-kanalig förstärkare med DSP som ger PoE- och IP-baserade ljudlösningar i multizon-applikationer med passiva högtalare. Förstärkare har lokala och DANTE-ingångar som ger enastående nätverkskontroll för kommersiellt ljud i många applikationer utan behovet av en traditionell DSP. Uteffekt med 40W PoE är 12W per kanal.

Som tillbehör till IPD-Hub 2 finns IPD Hub 2 Extender Box och RVC. Med extendern kan man lägga till ett lokalt Hub 2-system och ansluta upp till 5 IPD Hub 2-förstärkare per extender. RVC är en 1-gangs Decora-väggpanel med volymkontroll och källval med två lägen, och levereras med svart och vit väggplatta. 

 

IP-baserade högtalare

IPD-seriens IP-baserare högtalare består av pendelhögtalare, infällda takhögtalare, vägghögtalare i olika storlekar samt en utomhushögtalare, alla ansluts till ett DANTE-nätverk via en PoE-switch lämpligen STNet Switch II i samma serie. All installation sker centralt och högtalarna är självövervakande och rapporterar alla problem till kontrollmjukvaran vilken delger systemets funktionalitet. För en kostnadseffektiv systemutvidgning kan IPD4-högtalarna ge ljud och ström till Soundtubes CM-BGM-högtalare (utan DANTE).

Andra nyheter i Pro Audio

RE3 från Electro-Voice

RE3 från Electro-Voice

Trådlösa mikrofonsystem i 10 varianter.  Läs mer
EVOLVE från Electro-Voice

EVOLVE från Electro-Voice

Portabla Premium PA-system. Läs mer
Symetrix DSP:er

Symetrix DSP:er

Information om leveranstider och förändringar i DSP-sortimentet på grund av chipbristen. Läs mer
DLM-1 från Cloud Electronics

DLM-1 från Cloud Electronics

Ingångsmoduler med mik/linje för Dante-system. Läs mer
KL-serien från dB Technologies

KL-serien från dB Technologies

Aktiva högtalare med Bluetooth och DSP. Läs mer
Cloud Contractor Series

Cloud Contractor Series

Prisvärd installationsserie med högtalare, slutsteg, mixerförstärkare och mixers. Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.