IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE

IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE

STNet IPD-serien från Soundtube är ett DANTE, PoE, IP-baserat och skalbart högtalarsystem med AES67 som är idealiskt för applikationer som till exempel hotell, gym, restauranger, utbildnings- och vårdlokaler. I serien ingår STNet Switch II, IPD-Hub 2 och olika typer av IP-högtalare, enkel systemkoppling sker med Cat5 eller Cat6 mellan PoE-switchen, högtalarna och alla andra slutpunkter.

STNet Switch II är en 16-portars Gigabit-switch med 40W per port och PoE som är anpassad för att användas i DANTE-nätverk. Förutom 16st RJ45-portar har STNet Switch II också 2st SFP-portar för fiber- och höghastighets Ethernet-anslutning. En total om 700W i strömförsörjning garanterar 40W PoE till alla 16 LAN-portar. 

 

Skalbara system

IPD-Hub 2 är en 2-kanalig förstärkare med DSP som ger PoE- och IP-baserade ljudlösningar i multizon-applikationer med passiva högtalare. Förstärkare har lokala och DANTE-ingångar som ger enastående nätverkskontroll för kommersiellt ljud i många applikationer utan behovet av en traditionell DSP. Uteffekt med 40W PoE är 12W per kanal.

Som tillbehör till IPD-Hub 2 finns IPD Hub 2 Extender Box och RVC. Med extendern kan man lägga till ett lokalt Hub 2-system och ansluta upp till 5 IPD Hub 2-förstärkare per extender. RVC är en 1-gangs Decora-väggpanel med volymkontroll och källval med två lägen, och levereras med svart och vit väggplatta. 

 

IP-baserade högtalare

IPD-seriens IP-baserare högtalare består av pendelhögtalare, infällda takhögtalare, vägghögtalare i olika storlekar samt en utomhushögtalare, alla ansluts till ett DANTE-nätverk via en PoE-switch lämpligen STNet Switch II i samma serie. All installation sker centralt och högtalarna är självövervakande och rapporterar alla problem till kontrollmjukvaran vilken delger systemets funktionalitet. För en kostnadseffektiv systemutvidgning kan IPD4-högtalarna ge ljud och ström till Soundtubes CM-BGM-högtalare (utan DANTE).

Andra nyheter inom Produkt- och leverantörsinformation

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Ledande innovatör inom styrsystem som vunnit många utmärkelser för sina hård- och mjukvaruprodukter. Läs mer
Dante Endpoints från Blustream

Dante Endpoints från Blustream

Integrerar analoga och digitala ljudkällor i Dante-nätverk. Läs mer
König & Meyer

König & Meyer

Stativ, fästen och tillbehör för ljud- och bildutrustning. Läs mer
Ny produkt från Dynacord

Ny produkt från Dynacord

V600:4 - Den första medlemmen i den nya slutstegsserien från Dynacord Läs mer