EVOLVE 50M från Electro-Voice

Nya EVOLVE 50M från Electro-Voice

Electro-Voice utökar sin branschledande Evolve-serie med Evolve 50M. Evolve 50M har Electro-Voice nya QuickSmart Link - en ny digital ljud- och styrningsteknologi, en inbyggd 8-kanalig mixer, DSP och effekter och är det perfekta valet för band / musiker, uthyrningsföretag, DJs och alla applikationer där hög ljudprestanda krävs i ett snyggt, superkompakt och bärbart format.

Evolve 50M består av en fullrange kolumn-array som har åtta lättviktiga 3.5” neodym-drivers som ger en ultrabred 120° täckning och full bandbredd med egna vågledare samt en 12” subwoofer. Den arrayformade asymmetriska vertikala täckningen på 40° gör att ljudet täcker både sittande och stående publik. Klass D-förstärkaren gör att systemet levererar upp till 1000W. Evolve 50M finns i svart eller vitt utförande.

Evolve 50M har en integrerad 8-kanalig digital mixer. Mixern har flera ingångar med flera förförstärkare, mixfunktioner, hög upplösning och Bluetooth-streaming med låg latency som funkar både för musikuppspelning och ackompanjemang. Kanaloberoende aux-sändningar, footswitch-ingångar och en rad effekter (30 förinställningar, inklusive chorus, delay, flange och reverb, via två FX-kanaler) ingår också och skapar massa möjligheter för musiker att finjustera sitt sound.

EVOLVE 50M:s kontrollpanel har Electro-Voices kraftfulla QuickSmart DSP, som möjliggör navigering och justering av alla ljud-, effekter- och mixfunktioner via en LCD-skärm med en-knappsstyrning eller via QuickSmart Mobile-appen, samt flera alternativ för signalrouting och ingångar. Funktionerna inkluderar fyra förinställningar (Music Live, Speech, Club), tre-bands system EQ, sju-bands grafisk EQ (i Mixer mode), fem programmerbara förinställningar (Store och Recall inställningar) fantommatning, övervakning av limiterstatus, ingångsnivåkontroll och mätare och en huvudvolymkontroll för att optimera gainstrukturen.

QuickSmart Link gör det enkelt att kombinera två EVOLVE 50M för användning av större band eller spelningar som behöver fler ingångar. Koppla helt enkelt samman systemen via en Ethernet-kabel och skapa en okomprimerad digital ljud- / kontrollanslutning, para ihop båda systemen till en enda mobil enhet via QuickSmart Mobile-appen (tillgänglig via Apple App Store och på Google Play) och få full mixkontroll av båda systemen. För applikationer som kräver färre ingångar, men som fortfarande kräver en mixer och stereoutgång, kan EVOLVE 50M matchas med en EVOLVE 50 via MIX OUT XLR-kontakten.

Trådlös kontroll och övervakning

Använd Electro-Voice QuickSmart Mobile-appen för att justera alla ljud-, effekter- och mixfunktioner via mobil eller surfplatta.

Andra nyheter inom Produkt- och leverantörsinformation

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Ledande innovatör inom styrsystem som vunnit många utmärkelser för sina hård- och mjukvaruprodukter. Läs mer
Dante Endpoints från Blustream

Dante Endpoints från Blustream

Integrerar analoga och digitala ljudkällor i Dante-nätverk. Läs mer
König & Meyer

König & Meyer

Stativ, fästen och tillbehör för ljud- och bildutrustning. Läs mer
Ny produkt från Dynacord

Ny produkt från Dynacord

V600:4 - Den första medlemmen i den nya slutstegsserien från Dynacord Läs mer