DLM-1 från Cloud Electronics

Ingångspaneler med mik/linjeingångar för Dante-system

Nya DLM-1 från Cloud Electronics är en serie ingångsmoduler med mik/linjeingångar som används i Dante-kompatibla nätverksljudsystem. Med DLM-1 kan en mikrofon och/eller en stereomusikkälla (eller annan linjenivå) anslutas från en avlägsen plats. Musikingången mixas med mikrofonsignalen vilket resulterar i att utsignalen visas som en mono Dante-kanal på en standard RJ45 Ethernet-port. Dante-kanalen dirigeras via Dante-nätverket till ljudsystemet (en förstärkare eller mixer med Dante) som matar högtalarna i området där ingångsmodulen sitter. Prioritet för mikrofon eller musik är valbar.

DLM-1 kan användas i alla Dante-nätverk eller Dante-kompatibla nätverk, vilket inkluderar Clouds CA-serie samt CV-serie med avancerade och flerkanaliga slutsteg om dessa är utrustade med Dante-gränssnittskorten CDI-CA eller CDI-CV som finns som tillbehör.

I många installationer är huvudenheten normalt placerad i ett rack tillsammans med all annan ljudutrustning och är därmed inte lättillgänglig för användaren. Genom att installera DLM-1 är det möjligt för användaren att ansluta en mikrofon i den aktuella zonen via ett XLR-uttag, inklusive en mängd andra olika lokala stereoljudkällor såsom bärbara musiksystem, DJ-mixers, laptops, radiomikrofonmottagare, CD-spelare och MP3-spelare m.m. Musikkällor kan anslutas via ett par phono-uttag eller 3,5 mm stereojack. 

Flera DLM-1:or kan vara kedjekopplade (daisy-chain) tillsammans för att ge ytterligare ingångspunkter i samma zon. Kedjekopplingen sker i Dante Controller och gör att Dante-utgången från en DLM-1 kan routas till ingången på en annan, vilken sedan kombinerar Dante-ljudet med sina egna ljudingångar. 

DLM-1 finns i två formfaktorer US och UK samt i svart och vitt utförande. Modulen drivs med PoE via standard Ethernet Cat5-kabel. 

Andra nyheter i Pro Audio

Ny produkt från Dynacord

Ny produkt från Dynacord

V600:4 - Den första medlemmen i den nya slutstegsserien från Dynacord Läs mer
EVERSE 8 från Electro-Voice

EVERSE 8 från Electro-Voice

Vädertålig batteridriven högtalare med Bluetooth Audio och kontroll. Läs mer
PoE-matade högtalare med inbyggd streamer

PoE-matade högtalare med inbyggd streamer

Streamingprodukter för professionella ljudinstallationer från Bluesound Professional. Läs mer
Audix Microphones

Audix Microphones

En mikrofontillverkare i högsta klassen. Läs mer
RE3 från Electro-Voice

RE3 från Electro-Voice

Trådlösa mikrofonsystem i 10 varianter.  Läs mer
EVOLVE från Electro-Voice

EVOLVE från Electro-Voice

Portabla Premium PA-system. Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.