Dante-interface från RDL

PoE-matade väggpaneler med Dante-interface från RDL

Panelerna finns i tre varianter med olika ingångar och utgångar. De finns i svart, silver eller vitt utförande. Modulerna konfigureras och justeras med RDL CONSOLE eller annan mjukvara för nätverkskontroll. Giltig PoE-effekt och synkronisering till Dante-nätverket indikeras av gröna lysdioder som syns från enheternas framsida.

Panelerna har överlägsna prestandaspecifikationer och gör dem idealiska för installationer som kräver nätverkskontroll i kommersiella nätverkssystem. Passar i standard US 2-gangs elektrisk box eller en RDL WB-2 bakbox för installationer i tunnare väggar enligt europeisk standard eller liknande.

DD-RN31 (vit), DDB-RN31 (svart), DDS-RN31 (silver)

2st XLR-mik/linje-ingångar

1st stereo mini-jack-linjeingång RCA-jackingångar höger+vänster

1st stereo mini-jack-linjeutgång fram

2st linjeutgångar på ett avtagbart terminalblock bak

Mikrofon/linje till nätverkssektion

De två XLR-ingångarna konverteras var och en till en separat Dante nätverkssändningskanal. Gain-inställningar kan väljas av programvaran för både mikrofon- och linjeingångsområdena för att matcha kondensator- eller dynamiska mikrofonnivåer och standardlinjenivåer. 48V fantomspänning kan vara programvaruaktiverad när en ingång är inställd på mikrofonnivå.

Linje till nätverkssektion

Mini-jack- och RCA-uttagen till vänster och höger ger var och en ett nätverks digitala ljudnivå på -18 dBFS för en obalanserad -10 dBV-ingång. Styrprogramvaran tillåter var och en av dessa ingångar att mata endera eller båda av två Dante-kanaler. Flera källor som matas till en enda Dante-utgång summeras.

Nätverk till linjesektion

Två Dante-ljudkanaler konverteras till obalanserad linjenivå för att mata frontpanelens mini-jack. Varje kanal tillhandahåller -10 dBV obalanserad för en nätverks digital ljudnivå på -18 dBFS.

Två Dante-ljudkanaler omvandlas till balanserad linjenivå på det avtagbara kopplingsplinten på baksidan. Varje utgång ger +4 dBu balanserad för en nätverks digital ljudnivå på -18 dBFS.

DD-RN40 (vit), DDB-RN40 (svart), DDS-RN40 (silver)

  • 4st XLR-mik/linjeingångar fram
  • 2st linjeutgångar på ett avtagbart terminalblock bak

Mikrofon/linje till nätverkssektion

De fyra XLR-ingångarna konverteras var och en till en separat Dante-nätverkssändningskanal. Tre gain-inställningar kan väljas av programvaran för både mikrofon- och linjeingångsområden för att matcha kondensator- eller dynamiska mikrofonnivåer och standardnivåer. 48V fantomspänning kan vara programvaruaktiverad när en ingång är inställd på mikrofonnivå.

Nätverk till linjesektion

Två Dante-ljudkanaler konverteras till balanserad linjenivå. Varje utgång ger +4 dBu balanserad för en nätverks digital ljudnivå på -18 dBFS. Varje utgång är utrustad med en mjukvarustyrd nivåhållare som kan justeras i steg om 1 dB till en maximal dämpning på 62 dB och sedan avstängning.

DD-RN42 (vit), DDB-RN42 (svart), DDS-RN42 (silver)

  • 2st XLR-mik/linjeingångar fram
  • 2st balanserade linjeingångar på ett avtagbart terminalblock bak
  • 2st balanserade linjeutgångar på XLR-jack fram

Mikrofon/linje till nätverkssektion

De två XLR-ingångarna konverteras var och en till en separat Dante-nätverkssändningskanal.Tre gain-inställningar kan väljas av programvaran för både mikrofon- och linjeingångsområden för att matcha kondensator- eller dynamiska mikrofonnivåer och standardlinjenivåer. 48V fantomspänning kan vara programvaruaktiverad när en ingång är inställd på mikrofonnivå.

Linje till nätverksektion

De två balanserade eller obalanserade ingångarna på bakpanelen konverteras var och en till en separat Dante-nätverkssändningskanal. Styrprogramvaran ställer in förstärkningen för en ingångsnivå på antingen +4 dBu eller -10 dBV.

Nätverk till linjesektion

Två Dante-ljudkanaler omvandlas till balanserad linjenivå som matar XLR-uttag på frontpanelen. Varje utgång ger +4 dBu balanserad för en nätverks digital ljudnivå på -18 dBFS. Varje utgång är utrustad med en mjukvarustyrd nivåkontroll som kan justeras i steg om 1 dB till en maximal dämpning på 62 dB och sedan avstängning.

Andra nyheter inom Produkt- och leverantörsinformation

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Ledande innovatör inom styrsystem som vunnit många utmärkelser för sina hård- och mjukvaruprodukter. Läs mer
Dante Endpoints från Blustream

Dante Endpoints från Blustream

Integrerar analoga och digitala ljudkällor i Dante-nätverk. Läs mer
König & Meyer

König & Meyer

Stativ, fästen och tillbehör för ljud- och bildutrustning. Läs mer
Ny produkt från Dynacord

Ny produkt från Dynacord

V600:4 - Den första medlemmen i den nya slutstegsserien från Dynacord Läs mer