Cloud Contractor Series

Cloud Contractor Series

Prisvärd installationsserie bestående av infällda takhögtalare, pendelhögtalare, mixers, mixerförstärkare och slutsteg, som är utmärkt i offentliga miljöer och kommersiella lokaler. 

1U Strip Mixer med mediaspelare

MX141M är 19’’ 1U media mixer med mikrofoningång, 3st stereokällor, mediaspelare med FM tuner, jingelspelare och bluetooth-anslutning; IR-fjärrkontroll ingår för att styra mediaspelarfunktionerna. 

1U Strip Mixer

MX155 är en 7-kanalig mik/linje-mixer med 5 multifunktionella mik/linje-ingångar, en dedikerad mikrofoningång och talk-over-funktion. Alla ingångar har EQ och Gain-kontroll. Den balanserade utgången tillhandahålls via Euroblock-anslutning. Remote muting och återuppspelning av nödsignaler underlättar användningen i installerade ljudsystem. 

2U Installer Mixer Amp 

VMA120 och VMA240 är kostnadseffektiva mixerförstärkare för användning i alla typer av kommersiella lokaler och applikationer. Båda enheterna är monoförstärkare med ett enkelt mixersteg. Skillnaden av modellerna är den maximala uteffekten 120W (VMA120) och 240W (VMA240). De kan driva antingen lågimpedans-högtalare (4 ohm minimum) eller i högtalarsystem med 24V/70V/100V-linje. VMA120 och VMA240 är enkla att installera och operera samtidigt som de kan användas i flera konfigurationsalternativ. 

2U Installer Amp

VA2120 och VA4120 är kvalitativa slutsteg (power amplifier) för användning i alla typer av kommersiella lokaler. VA2120 har 2 st. kanaler medan VA4120 har 4 st. kanaler, varje kanal kan leverera 120W. Slutstegen kan driva lågimpedans-högtalare (4 ohm minimum) eller i högtalarsystem med 24V/70V/100V-linje.

Infällda takhögtalare

CVS-C5W, CVS-C5TW, CVS-C52TW, CVS-C53TW/CVS-C53TB, CVS-C82TW

Contractor-seriens består av högkvalitativa infällda takhögtalare som ger mycket värde för pengarna vad gäller ljudprestanda och tillförlitlighet inom många olika applikationområden såsom bakgrundsmusik på hotell, restauranger, pubar, företagskontor och detaljhandlare m.m.  

CVS-C62TW/CVS-C62TB, CVS-C83TW/CVS-C83TB

Dessa modeller är seriens premiumhögtalare som är mer specifikt utformade för högkvalitativ musikreproduktion samt för tal och utrop. De finns i svart och vitt utförande. Stålgallret fästs magnetiskt vilket gör installationen enkel och estetiskt tilltalande.

Pendelhögtalare

CVS-C42TW/CVS-C42TB, CVS-P62TW/CVS-P62TB

Contractor-serien pendelhögtalare med premiumdrivers har en horisontell spridning på 360° grader och kan hängas fritt från valfri plats, installationskomponenter för upphängning medföljer till varje högtalare. Finns i svart och vitt utförande. 

Andra nyheter inom Produkt- och leverantörsinformation

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Standard Audio är nordisk distributör för RTI

Ledande innovatör inom styrsystem som vunnit många utmärkelser för sina hård- och mjukvaruprodukter. Läs mer
Dante Endpoints från Blustream

Dante Endpoints från Blustream

Integrerar analoga och digitala ljudkällor i Dante-nätverk. Läs mer
König & Meyer

König & Meyer

Stativ, fästen och tillbehör för ljud- och bildutrustning. Läs mer
Ny produkt från Dynacord

Ny produkt från Dynacord

V600:4 - Den första medlemmen i den nya slutstegsserien från Dynacord Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.