Audix Microphones

Audix Microphones – nytt fabrikat hos Standard Audio Systems AB

Audix har de senaste decennierna utvecklat produkter och förfinat metoder för att tillverka och leverera professionella mikrofoner och mikrofonsystem i absoluta premiumklassen.

Fabrikatet har inom sortimentet en rad högt erkända produkter som idag används inom flertalet olika industrier. 

Primära produktgrupper innefattar mikrofoner för live-sound, studio och installerat ljud, samt för konferens- och kommunikation. Fabrikatet erbjuder även ”best-in-class” hörlurar för studio och professionella in-ear-lurar för finsmakaren / personlig monitorering.

Utöver dessa produkter finner man UHF trådlösa mikrofoner med Audix erkända mikrofonkapslar, samt en rad DANTE™ / AES67 -mikrofonsystem för högpresterande installationer. 

Kommentar av Karl Kahlau, Sälj- och Marknadschef, Standard Audio AB; 


”Vi är superglada att vi fått möjligheten att ta över de exklusiva distributionsrättigheterna för ett så välkänt och genuint omtyckt fabrikat såsom Audix Microphones. 

Utöver Audix redan uppskattade position på marknaden, har företaget dessutom påbörjat en kraftfull omvandling i och med att moderbolaget, Videndum plc (www.videndum.com) som tidigare i år köpte Audix, deklarerat avsikter att ytterligare förstärka fabrikatets position på mikrofonmarknaden. 

Standard Audio AB genomgår sedan årsskiftet en exceptionellt kraftig tillväxt (största tillväxten sedan starten), så vår egen utveckling är väl i resonans med framstegen vi ser för Audix och dess produkter. Övertagandet av fabrikatet kunde inte kommit lämpligare för oss där vi är övertygade om att inom en snar framtid komma att få se intressanta produkter och en klart förstärkt marknadsposition från Audix.”

Andra nyheter i Pro Audio

Ny produkt från Dynacord

Ny produkt från Dynacord

V600:4 - Den första medlemmen i den nya slutstegsserien från Dynacord Läs mer
EVERSE 8 från Electro-Voice

EVERSE 8 från Electro-Voice

Vädertålig batteridriven högtalare med Bluetooth Audio och kontroll. Läs mer
PoE-matade högtalare med inbyggd streamer

PoE-matade högtalare med inbyggd streamer

Streamingprodukter för professionella ljudinstallationer från Bluesound Professional. Läs mer
Audix Microphones

Audix Microphones

En mikrofontillverkare i högsta klassen. Läs mer
RE3 från Electro-Voice

RE3 från Electro-Voice

Trådlösa mikrofonsystem i 10 varianter.  Läs mer
EVOLVE från Electro-Voice

EVOLVE från Electro-Voice

Portabla Premium PA-system. Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.