Aimline - line array-pelare för installation

Standard Audio introducerar Aimline i Sverige

Standard Audio är svensk distributör för Aimline.

Aimline utvecklar och tillverkar pålitliga och högkvalitativa line array-pelare för installationsmarknaden. Högtalarsortimentet är omfattande och inkluderar aktiva, passiva, digitalt styrbara versioner, med analoga och digitala ingångar samt Dante och PoE+. Fokus ligger på att åstadkomma tydlig talåtergivning och musikreproduktion för akustiskt svåra miljöer och utmanande utrymmen. För att tillgodose kravet på optimal visuell integration satsar Aimline på en minimalistiskt snygg och diskret design, högtalarna går att få i valfri RAL-färg.

Tyska Aimline grundades av ett erfaret team med professionella ljudingenjörer och mångårig erfarenhet inom ljudbranschen.

På bara några år har Aimline etablerat sig som en av de ledande tillverkarna inom detta segment med högkvalitativa och prisvärda högtalare. Många projekt har realiserats med Aimlines line array-pelare runt om i världen i t.ex. kyrkor, universitet, teatrar, konferenscenter, sportanläggningar och vattennöjesparker.

Andra nyheter i Pro Audio

Hörslingor för alla miljöer

Hörslingor för alla miljöer

Hörseltekniska hjälpmedel med hörslingor från Ampetronic. Läs mer
Aimline - line array-pelare för installation

Aimline - line array-pelare för installation

Standard Audio introducerar Aimline i Sverige. Läs mer
ELX200 från Electro-Voice

ELX200 från Electro-Voice

Perfekt för både portabla och installerade applikationer. Läs mer
Crape QD25A

Crape QD25A

Aktivt högtalarpar för kontor, klassrum och små konferensrum. Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.