Nya USB3-produkter från Blustream

Nya USB3-lösningar för distribution från Blustream

Upptäck de senaste USB3-lösningarna från Blustream. Blustreams innovativa produkter gör det enklare än någonsin att distribuera och växla USB-C-datasignaler med hög effektivitet.

UEX3C-KIT är en avancerad USB-extender som använder HDBaseT-teknologi för att förlänga USB 3.2 Gen1-signaler upp till hela 100 meter över en enda CAT-kabel. Med UEX3C-KIT kan man ansluta upp till två USB-enheter till en enda USB-host och få en överföringshastighet på upp till 5 Gbps. Denna enhet är också bakåtkompatibel med både USB 2.0- och 1.1-enheter, och erbjuder dubbelriktad Power over Cable (PoC) för maximal flexibilitet.

UEX3C-KIT är idealisk för applikationer där förlängning av USB 3.2 Gen1-enheter som konferenskameror, videokameror, Flash-/hårddiskar, KVM-enheter, ljud samt andra USB 3.2 Gen1-källor behövs.

SW12USB är en kraftfull USB 3.2 Gen2 10Gb-switch, kapabel att hantera fyra USB-enheter som kan växlas till två USB-C-host-anslutningar. SW12USB stöder automatisk växling mellan host-enheter med hjälp av signalavkänning, samt manuell styrning via knappar på frontpanelen, Web-GUI, TCP/IP eller RS-232. Med denna switch säkerställs smidiga och pålitliga anslutningar, vilket gör den till en viktig komponent i ett system.

Andra Nyheter och kampanjer

Nya USB3-produkter från Blustream

Nya USB3-produkter från Blustream

Avancerade USB-lösningar för lång räckvidd och effektiv hantering. Läs mer
Server D100 från Symetrix

Server D100 från Symetrix

Ny kraftfull DSP-server för storskaliga installationer Läs mer
KAMPANJ!

KAMPANJ!

Upptäck Symetrix xIO Dante Endpoints. Läs mer
PRESS RELEASE

PRESS RELEASE

Standard Audio Systems AB named Exclusive Distributor for Renkus-Heinz Inc. in Sweden. Läs mer
Nya ZLX G2 från Electro-Voice!

Nya ZLX G2 från Electro-Voice!

Uppgradering av den framgångsrika föregångaren. Läs mer
PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Vi utvecklar Standard Audio till att bli Standard Systems.  Läs mer