Symetrix xIO XLR

Symetrix xIO XLR

Symetrix xIO XLR är en ny serie med Dante I/O-gränssnitt för professionella ljudapplikationer med högkvalitativ ljudprestanda och hållbarhet. Nyckelfunktioner inkluderar kristallklar ljudkvalitet, material av industriell klass, exceptionell design och flexibla AV-styrningsalternativ. xIO XLR vann AV Technology's Best of Show Award och Sound & Video Contractor's Best of Show Award på InfoComm 2023.

xIO XLR har studioklassad AD/DA-omvandling, transparenta mikrofonförstärkare med upp till 51 dB gain justerbar i 3 dB-steg, är Dante-aktiverad för högkvalitativ ljudöverföring upp till upp till 96 kHz, PoE-drift, användarvänlig drag-and-drop-design med Symetrix Composer-programvara, anpassningsbara RGB-LED-lampor, programmerbara kontrollknappar, premiumfinish, Decora-kompatibilitet, gjuten zinkkonstruktion och Symetrix femåriga garanti.

Seriens modeller finns i 1-gang- och 2-gang-, US- och EU-formfaktorer samt i både svart och vitt utförande.

Andra Nyheter och kampanjer

ZLX - 10 år

ZLX - 10 år

Electro-Voice firar med stor give away-kampanj! Läs mer
JOIN US IN OUR EXPANSION INTO FINLAND

JOIN US IN OUR EXPANSION INTO FINLAND

New job position: Standard Audio is recruiting a Sales Manager in Finland. Läs mer
EV Cover Campaign!

EV Cover Campaign!

I samarbete med Electro-Voice. Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.