Standard Systems öppnar filial i Linköping

STANDARD AUDIO SYSTEMS AB ÖPPNAR SATELLITKONTOR I LINKÖPING

Det är ett genuint nöje för oss att tillkännage till marknaden att Standard Audio Systems AB öppnar ett satellitkontor i den teknikintensiva universitetsstaden Linköping. Expansionen är en del av företagens långsiktiga strategi och med fokus på att utöka affärstäckningen i Norden. Linköpings stad har blivit ett aktivitetscentrum för den svenska marknaden för professionella ljud- och bildsystem. 

Genom sin närhet till universitet och högre utbildning är Linköping känt för att ge en utmärkt grund för rekrytering av nyutbildad personal och attraherar därmed teknikbaserade företag. Världskända företag som Toyota, Siemens, ATEA, Elajo, Assemblin, SAAB för att nämna några, håller kontor i Linköping. 

Standard Audio Systems AB:s mål är att ge nära support och förenkla sina affärsrelationer med dessa företag. Därför, beläget i Norra Linköping med nära tillgång till motorvägen, kommer Standard Audio Systems AB från och med 2024-03-01 att öppna dörrarna till satellitkontoret som leds av Isac Ländewad. 

Filialansvarig Isac Ländewad kommenterar: ”Logiken är ganska enkel; vi vill vara där våra kunder är och vad skulle vara bekvämare för dem än att vi är i samma stad som de är med sina projekt? På så sätt är vi bara några minuter bort och kan ge stöd i deras projekt och önskemål."

Inte ännu en partner? Intresserad av att samarbeta med vårt företag i någon av våra kärnkompetenser? Vänligen meddela oss. Vi är experter på installerade kommunikationslösningar och vill inget annat än att arbeta med dig. Kolla in vår hemsida www.standardsystems.eu för mer information.

Besöksadress:

Standard Audio Systems AB

Industrigatan 5

582 77 Linköping

Andra Nyheter och kampanjer

KAMPANJ!

KAMPANJ!

Upptäck Symetrix xIO Dante Endpoints. Läs mer
PRESS RELEASE

PRESS RELEASE

Standard Audio Systems AB named Exclusive Distributor for Renkus-Heinz Inc. in Sweden. Läs mer
Nya ZLX G2 från Electro-Voice!

Nya ZLX G2 från Electro-Voice!

Uppgradering av den framgångsrika föregångaren. Läs mer
PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Vi utvecklar Standard Audio till att bli Standard Systems.  Läs mer
Standard Systems öppnar filial i Linköping

Standard Systems öppnar filial i Linköping

Expansionen är en del av företagens långsiktiga strategi och med fokus på att utöka affärstäckningen i Norden. Läs mer
PRESS RELEASE

PRESS RELEASE

Standard Audio Systems AB appointed new distribution partner for Electro-Voice and Dynacord in Finland. Läs mer