Standard Systems välkomnar Peter Forsblom som ny projektledare

Standard Audio Systems AB är glada att meddela en ny tillsättning till teamet – Peter Forsblom som kommer att axla rollen som Projektledare.

Som projektledare kommer Peter Forsblom att vara en centralfigur i att driva och leda olika projekt. Med en gedigen erfarenhet inom projektledning från Globalconnect och Eltel och förmåga att navigera genom komplexa arbetsuppgifter kommer Peter att spela en viktig roll i att säkerställa framgångsrika projektgenomföranden och leveranser. Peter kommer också att tillföra spetskompetens inom fiber- och nätverksteknik till företaget, vilket kommer att bidra till att stärka vår position och optimera många av Standard Audio Systems infrastrukturprojekt tillsammans med våra partners.

”I min yrkesroll är mitt främsta fokus att leverera projekt av högsta kvalitet. Jag strävar inte bara efter att uppfylla projektmålen utan att överträffa dem och därigenom skapa en betydelsefull och positiv inverkan för kunder och kollegor.”

– Peter Forsblom

Peter kommer att hantera projekt från offertförfrågan till leverans, säkerställa att tidsplaner och budgetar följs, samt samordna med olika team och intressenter för att uppnå projektens mål. Hans kompetensstruktur inkluderar nätverksteknik, fiberoptik, telekommunikation och kommer att vara en tillgång för Standard Audio Systems AB i att upprätthålla och öka effektiviteten och framgången för våra projekt.

Andra Nyheter och kampanjer

KAMPANJ!

KAMPANJ!

Upptäck Symetrix xIO Dante Endpoints. Läs mer
PRESS RELEASE

PRESS RELEASE

Standard Audio Systems AB named Exclusive Distributor for Renkus-Heinz Inc. in Sweden. Läs mer
Nya ZLX G2 från Electro-Voice!

Nya ZLX G2 från Electro-Voice!

Uppgradering av den framgångsrika föregångaren. Läs mer
PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Vi utvecklar Standard Audio till att bli Standard Systems.  Läs mer
Standard Systems öppnar filial i Linköping

Standard Systems öppnar filial i Linköping

Expansionen är en del av företagens långsiktiga strategi och med fokus på att utöka affärstäckningen i Norden. Läs mer
PRESS RELEASE

PRESS RELEASE

Standard Audio Systems AB appointed new distribution partner for Electro-Voice and Dynacord in Finland. Läs mer