Standard Systems välkomnar Peter Forsblom som ny projektledare

Standard Audio Systems AB är glada att meddela en ny tillsättning till teamet – Peter Forsblom som kommer att axla rollen som Projektledare.

Som projektledare kommer Peter Forsblom att vara en centralfigur i att driva och leda olika projekt. Med en gedigen erfarenhet inom projektledning från Globalconnect och Eltel och förmåga att navigera genom komplexa arbetsuppgifter kommer Peter att spela en viktig roll i att säkerställa framgångsrika projektgenomföranden och leveranser. Peter kommer också att tillföra spetskompetens inom fiber- och nätverksteknik till företaget, vilket kommer att bidra till att stärka vår position och optimera många av Standard Audio Systems infrastrukturprojekt tillsammans med våra partners.

”I min yrkesroll är mitt främsta fokus att leverera projekt av högsta kvalitet. Jag strävar inte bara efter att uppfylla projektmålen utan att överträffa dem och därigenom skapa en betydelsefull och positiv inverkan för kunder och kollegor.”

– Peter Forsblom

Peter kommer att hantera projekt från offertförfrågan till leverans, säkerställa att tidsplaner och budgetar följs, samt samordna med olika team och intressenter för att uppnå projektens mål. Hans kompetensstruktur inkluderar nätverksteknik, fiberoptik, telekommunikation och kommer att vara en tillgång för Standard Audio Systems AB i att upprätthålla och öka effektiviteten och framgången för våra projekt.

Andra Nyheter och kampanjer

PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Vi utvecklar Standard Audio till att bli Standard Systems.  Läs mer
Standard Systems öppnar filial i Linköping

Standard Systems öppnar filial i Linköping

Expansionen är en del av företagens långsiktiga strategi och med fokus på att utöka affärstäckningen i Norden. Läs mer
PRESS RELEASE

PRESS RELEASE

Standard Audio Systems AB appointed new distribution partner for Electro-Voice and Dynacord in Finland. Läs mer
Standard Systems expanderar

Standard Systems expanderar

Etablerar oss på den finska marknaden. Läs mer
NYTT! EVERSE 12 från Electro-Voice!

NYTT! EVERSE 12 från Electro-Voice!

Kraftfull ljudbild i ett portabelt format - perfekt för DJ:s, musiker, uthyrning och events. Läs mer
PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Standard Systems välkomnar Peter Forsblom som ny projektledare. Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.