NYTT! EVERSE 12 från Electro-Voice!

EVERSE 12 från Electro-Voice

EVERSE 12 är Electro-Voice nya batteridrivna och bärbara 2-vägs högtalare med 12-tums baselement. EVERSE 12 utmärker sig med professionella specifikationer till ett attraktivt pris. Med en maximal SPL på 126 dB, djupt lågfrekvent basregister (45 Hz) och bred spridning (100º x 60º) levererar den imponerande prestanda. EVERSE 12 är ett bärbart kraftpaket som erbjuder exceptionell ljudklarhet och effektnivåer - perfekt för DJ:s, musiker, uthyrning och events. Det specialanpassade Li-ion-batteriet ger över 12 timmar spelning vid 100 dB eller över 6 timmar vid maxeffekt. EVERSE 12 är för användare som söker större och kraftfullare ljudbild utöver toppklass vad gäller batteriprestanda och trådlösa funktioner.

TRÅDLÖS KONTROLL & ÖVERVAKNING

Använd den kostnadsfria EV QuickSmart Mobile-appen för att justera ljud, effekter och mixar via din telefon eller surfplatta. Det intuitiva gränssnittet gör det enkelt att anpassa ljudet för rummet.

UTÖKAD FUNKTIONALITET

EVERSE 12 har en inbyggd 12 V DC-port för ström från batteriet, perfekt för trådlösa mikrofonsystem. Fäst tillbehörsbrickan för att säkra mottagarutrustningen. Ladda dina mobila enheter via en USB-C-laddningsport när du streamar. Anslutningsmöjligheter inkluderar även två XLR/TRS combo-jack, en 3,5 mm stereojack och en TRS-ingång för footswitch.

Placera EVERSE 12 på stativ för längre räckvidd eller som scenmonitor. Man kan även använda EVERSE 12 i upprätt läge med 25° vinkel tiltad bakåt för att projicera ljudet uppåt, perfekt om man inte har tillgång till stativ. För stereoljud har EVERSE 12 Bluetooth® true wireless stereo streaming. Använder man 2 st. EVERSE 12 så linkar man högtalarna med varann, då får man automatiskt en stereo setup.

KOMPAKT & LÄTT

EVERSE 12 är designad för enkel transport. Det ergonomiska handtaget och den lätta konstruktionen gör den enkel att bära och montera. Som extra tillbehör finns den valfria EVERSE duffelväskan, avsedd för smidig transport av 1 st. EVERSE 12 eller 2 st. EVERSE 8; den har fickor för t.ex. trådlösa enheter, kablage, laddare; handtag och axelremmar.

I kombination med det robusta polypropylenhöljet och användningen av den inkluderade väderbeständiga input covern kan EVERSE 12 uppnå IP43-nivå (vattentålig för stänk och lätt regn) när den drivs på batteriström under Bluetooth®-streaming. Regnskyddet och duffelväskan som finns som separata tillbehör förbättrar ytterligare väderskyddet och bekvämligheten. Inbyggda fötter med halkfria gummipads säkerställer stabilitet.

DRIVS AV DYNACORD

EVERSE 12 har en kraftfull 400W klass-D-förstärkare och DSP-modul, utvecklad tillsammans med Dynacord. Inbyggd 4-kanals mixer med digitala effekter, fantommatning, anti-feedback control, justerbar automatisk avstängning, EQ, compressor, ducking m.m. Sammanfattningsvis det bästa från både EV och Dynacord.

Andra Nyheter och kampanjer

PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Vi utvecklar Standard Audio till att bli Standard Systems.  Läs mer
Standard Systems öppnar filial i Linköping

Standard Systems öppnar filial i Linköping

Expansionen är en del av företagens långsiktiga strategi och med fokus på att utöka affärstäckningen i Norden. Läs mer
PRESS RELEASE

PRESS RELEASE

Standard Audio Systems AB appointed new distribution partner for Electro-Voice and Dynacord in Finland. Läs mer
Standard Systems expanderar

Standard Systems expanderar

Etablerar oss på den finska marknaden. Läs mer
NYTT! EVERSE 12 från Electro-Voice!

NYTT! EVERSE 12 från Electro-Voice!

Kraftfull ljudbild i ett portabelt format - perfekt för DJ:s, musiker, uthyrning och events. Läs mer
PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Standard Systems välkomnar Peter Forsblom som ny projektledare. Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.