DLM-1 från Cloud Electronics

Ingångspaneler med mik/linjeingångar för Dante-system

Nya DLM-1 från Cloud Electronics är en serie ingångsmoduler med mik/linjeingångar som används i Dante-kompatibla nätverksljudsystem. Med DLM-1 kan en mikrofon och/eller en stereomusikkälla (eller annan linjenivå) anslutas från en avlägsen plats. Musikingången mixas med mikrofonsignalen vilket resulterar i att utsignalen visas som en mono Dante-kanal på en standard RJ45 Ethernet-port. Dante-kanalen dirigeras via Dante-nätverket till ljudsystemet (en förstärkare eller mixer med Dante) som matar högtalarna i området där ingångsmodulen sitter. Prioritet för mikrofon eller musik är valbar.

DLM-1 kan användas i alla Dante-nätverk eller Dante-kompatibla nätverk, vilket inkluderar Clouds CA-serie samt CV-serie med avancerade och flerkanaliga slutsteg om dessa är utrustade med Dante-gränssnittskorten CDI-CA eller CDI-CV som finns som tillbehör.

I många installationer är huvudenheten normalt placerad i ett rack tillsammans med all annan ljudutrustning och är därmed inte lättillgänglig för användaren. Genom att installera DLM-1 är det möjligt för användaren att ansluta en mikrofon i den aktuella zonen via ett XLR-uttag, inklusive en mängd andra olika lokala stereoljudkällor såsom bärbara musiksystem, DJ-mixers, laptops, radiomikrofonmottagare, CD-spelare och MP3-spelare m.m. Musikkällor kan anslutas via ett par phono-uttag eller 3,5 mm stereojack. 

Flera DLM-1:or kan vara kedjekopplade (daisy-chain) tillsammans för att ge ytterligare ingångspunkter i samma zon. Kedjekopplingen sker i Dante Controller och gör att Dante-utgången från en DLM-1 kan routas till ingången på en annan, vilken sedan kombinerar Dante-ljudet med sina egna ljudingångar. 

DLM-1 finns i två formfaktorer US och UK samt i svart och vitt utförande. Modulen drivs med PoE via standard Ethernet Cat5-kabel. 

Andra Nyheter och kampanjer

PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Vi utvecklar Standard Audio till att bli Standard Systems.  Läs mer
Standard Systems öppnar filial i Linköping

Standard Systems öppnar filial i Linköping

Expansionen är en del av företagens långsiktiga strategi och med fokus på att utöka affärstäckningen i Norden. Läs mer
PRESS RELEASE

PRESS RELEASE

Standard Audio Systems AB appointed new distribution partner for Electro-Voice and Dynacord in Finland. Läs mer
Standard Systems expanderar

Standard Systems expanderar

Etablerar oss på den finska marknaden. Läs mer
NYTT! EVERSE 12 från Electro-Voice!

NYTT! EVERSE 12 från Electro-Voice!

Kraftfull ljudbild i ett portabelt format - perfekt för DJ:s, musiker, uthyrning och events. Läs mer
PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Standard Systems välkomnar Peter Forsblom som ny projektledare. Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.