Sectech - 24-25 oktober - Stockholmsmässan

Sectech 24-25 oktober

Standard Audio vill bjuda in dig till Sectech 2023 på Stockholmsmässan. Sectech är en spännande och informativ mässa som samlar branschens främsta företag och experter inom säkerhet.

Kom och utforska de senaste trenderna, produkterna och möjligheterna. Det är en utmärkt möjlighet att nätverka, lära dig mer och upptäcka nya affärsmöjligheter.

Från Standard Audio kommer Mikael Karlsson - Verksamhetschef Säkerhet och Talat utrymningslarm, Anders Millberg - Systemingenjör och Behörig Ingenjör Talat Utrymningslarm, Benny Berglund - Systemingenjör att vara på plats och de ser fram emot att träffa dig. Vi kommer att visa Bosch Praesensa och hjälptelefonsystemet Care2 från Baldwin Boxall. Välkommen att besöka oss i monter 03:24. 

I samband med Sectech kommer vi även att lansera ytterligare ett spännande fabrikat med kompletta systemprodukter för ett mycket aktuellt användningsområde. 

Det är fri entré till Sectech men du behöver registrera dig för inträde. Förhandsregistrera dig redan idag för att slippa köer på plats. Länk till entrébiljetter här.

Andra Event och aktiviteter

Grundutbildning i RTI Styrsystem

Grundutbildning i RTI Styrsystem

Begränsat antal platser, anmäl dig redan idag! Läs mer
Stort tack för att du kom på våra event med Electro-Voice & Dynacord!

Stort tack för att du kom på våra event med Electro-Voice & Dynacord!

Loud & Clear Academy Gold Partners och Installed Sound System Design Workshop. Läs mer