KAMPANJ!

KAMPANJ - Symetrix xIO Dante Endpoints

Upptäck Symetrix xIO Dante Endpoints och ta del av vår kampanj med 20% extra rabatt utöver din grundrabatt på xIO XLR, xIO Bluetooth och xIO Audio Expanders with Dante. Dessa enheter erbjuder en mångsidig lösning för signalbehandling och distribution i olika applikationer inom AV.

Mer om Symetrix xIO-serien:

  • xIO XLR: Integrera analoga ljudsignaler i digitala ljudsystem med hög precision och kvalitet, inklusive Dante-funktionalitet och PoE-stöd. Symetrix xIO XLR är en ny serie med Dante I/O-gränssnitt för professionella ljudapplikationer med högkvalitativ ljudprestanda och hållbarhet. Nyckelfunktioner inkluderar kristallklar ljudkvalitet, material av industriell klass, exceptionell design och flexibla AV-styrningsalternativ. xIO XLR vann AV Technology's Best of Show Award och Sound & Video Contractor's Best of Show Award på InfoComm 2023.
  • Produkten finns tillgänglig i fyra modeller i svart och vitt utförande. Två 1-gang konfigurationer: en med en ingång och en utgång (1×1), och en med två ingångar (2×0). Två 2-gang konfigurationer: en med två ingångar och två utgångar (2×2), och en med fyra ingångar (4×0).

  • xIO Bluetooth: Trådlöst överföra ljud från Bluetooth-kompatibla enheter till ljudsystem, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet. Med Dante och PoE. Finns i två modeller i svart och vitt utförande: xIO Bluetooth och xIO Bluetooth RCA-3.5 som tillför ytterligare flexibilitet genom stereo RCA- och 3,5 mm analoga anslutningar.

  • xIO Audio Expanders with Dante: Avancerad ljuddistribution över nätverk med Dante Audio-over-IP-teknologi för enkel hantering av ljudsignaler.

Erbjudandet gäller under en begränsad tid!

Kontakta oss för ytterligare information och offerthjälp.

Andra Nyheter och kampanjer

Nya USB3-produkter från Blustream

Nya USB3-produkter från Blustream

Avancerade USB-lösningar för lång räckvidd och effektiv hantering. Läs mer
Server D100 från Symetrix

Server D100 från Symetrix

Ny kraftfull DSP-server för storskaliga installationer Läs mer
KAMPANJ!

KAMPANJ!

Upptäck Symetrix xIO Dante Endpoints. Läs mer
PRESS RELEASE

PRESS RELEASE

Standard Audio Systems AB named Exclusive Distributor for Renkus-Heinz Inc. in Sweden. Läs mer
Nya ZLX G2 från Electro-Voice!

Nya ZLX G2 från Electro-Voice!

Uppgradering av den framgångsrika föregångaren. Läs mer
PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Vi utvecklar Standard Audio till att bli Standard Systems.  Läs mer