KAMPANJ!

KAMPANJ - Symetrix xIO Dante Endpoints

Upptäck Symetrix xIO Dante Endpoints och ta del av vår kampanj med 20% extra rabatt utöver din grundrabatt på xIO XLR, xIO Bluetooth och xIO Audio Expanders with Dante. Dessa enheter erbjuder en mångsidig lösning för signalbehandling och distribution i olika applikationer inom AV.

Mer om Symetrix xIO-serien:

  • xIO XLR: Integrera analoga ljudsignaler i digitala ljudsystem med hög precision och kvalitet, inklusive Dante-funktionalitet och PoE-stöd. Symetrix xIO XLR är en ny serie med Dante I/O-gränssnitt för professionella ljudapplikationer med högkvalitativ ljudprestanda och hållbarhet. Nyckelfunktioner inkluderar kristallklar ljudkvalitet, material av industriell klass, exceptionell design och flexibla AV-styrningsalternativ. xIO XLR vann AV Technology's Best of Show Award och Sound & Video Contractor's Best of Show Award på InfoComm 2023.
  • Produkten finns tillgänglig i fyra modeller i svart och vitt utförande. Två 1-gang konfigurationer: en med en ingång och en utgång (1×1), och en med två ingångar (2×0). Två 2-gang konfigurationer: en med två ingångar och två utgångar (2×2), och en med fyra ingångar (4×0).

  • xIO Bluetooth: Trådlöst överföra ljud från Bluetooth-kompatibla enheter till ljudsystem, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet. Med Dante och PoE. Finns i två modeller i svart och vitt utförande: xIO Bluetooth och xIO Bluetooth RCA-3.5 som tillför ytterligare flexibilitet genom stereo RCA- och 3,5 mm analoga anslutningar.

  • xIO Audio Expanders with Dante: Avancerad ljuddistribution över nätverk med Dante Audio-over-IP-teknologi för enkel hantering av ljudsignaler.

Erbjudandet gäller under en begränsad tid!

Kontakta oss för ytterligare information och offerthjälp.

Andra Nyheter och kampanjer

KAMPANJ!

KAMPANJ!

Upptäck Symetrix xIO Dante Endpoints. Läs mer
PRESS RELEASE

PRESS RELEASE

Standard Audio Systems AB named Exclusive Distributor for Renkus-Heinz Inc. in Sweden. Läs mer
Nya ZLX G2 från Electro-Voice!

Nya ZLX G2 från Electro-Voice!

Uppgradering av den framgångsrika föregångaren. Läs mer
PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Vi utvecklar Standard Audio till att bli Standard Systems.  Läs mer
Standard Systems öppnar filial i Linköping

Standard Systems öppnar filial i Linköping

Expansionen är en del av företagens långsiktiga strategi och med fokus på att utöka affärstäckningen i Norden. Läs mer
PRESS RELEASE

PRESS RELEASE

Standard Audio Systems AB appointed new distribution partner for Electro-Voice and Dynacord in Finland. Läs mer