T-SIGN inkl. extern sensor
T-SIGN inkl. extern sensor
T-SIGN inkl. extern sensor

T-SIGN inkl. extern sensor

Transett T-SIGN set inkl extern sensor

 
Transett T-SIGN set inkl extern sensor

Lokaler med hörslinga kan utrustas med T-SIGN för att personal och besökare ska kunna verifiera hörslingans funktion i enlighet med IEC 62489-1. T-SIGN lämpar sig för användning i möteslokaler, konferensrum, teatersalar, församlingar, biografer m.m.
 
T-SIGN kan monteras på vägg eller på disk och behöver bara anslutas till ett vägguttag med medföljande nätadapter. Installationen är enkel och kan göras i alla lokaler där det finns hörslinga - oavsett om det är en SLS-slinga, Multi Loop eller annan typ av hörslinga. Vid svag eller mycket svag fältstyrka vid monteringsplatsen kan externa sensorn användas.
 
T-SIGN indikerar ingen aktiv hörslinga (släckt skylt), fältstyrka inom godkända nivåer i relation till 60118-4 (grön skylt), för svag hörslinga (pulserande skylt) och för stark hörslinga (röd skylt). Skylten ändrar inte karaktär för tillfälliga händelser utan det är om det är för starkt eller svagt över tid som T-SIGN ändrar karaktär. T-SIGN har inbyggt ljusrelä och anpassar sig till omgivningsljuset. Därför fungerar den också i lokaler där man släcker ner - exempelvis biografsalonger.
 
Montering: medföljande 2 st skruvar med plugg
Strömförsörjning: 15 V, 1A. Extern strömförsörjning 110 – 230 V AC
Ingång: Extern spole.
Energiförbrukning: 1 W
Mått: 183 x 46 x 157 (DxBxH)
Vikt: 354 g
Färg: Aluminium
Lamptyp: LED
Frekvensområde: 300 Hz – 2000 Hz (rel -3 dB)
Indikering (baserat på genomsnittlig signal):
Ingen signal ( <-15 dB) : Släckt
Svag signal (-7 - -15 dB) : Mjukt pulserande grönt sken
Normal signal (0 - -6 dB): Fast grönt sken
Stark signal (> 0 dB): Fast rött sken

5 andra produkter i samma kategori: