Layla Soundbar från Klear

Layla Soundbar från Klear

Layla Soundbar är designad för människor som kräver imponerande och naturligt ljud från en snygg och minimalistiskt designad högtalare. Du kommer att bli imponerad av prestandan och klarheten i ljudet från Klears Layla Soundbar. Oavsett om du tittar på film, din favoritserie, sportmatch, konserter eller tv-/datorspel är Layla Soundbar utformad för att ta din upplevelse till nästa nivå. Den funkar lika bra för att förbättra talförståelsen och passar därför i konferensrum och för digitala möten. Layla Soundbar är också en fantastisk Bluetooth 5.0 -högtalare för att spela musik från dina mobila enheter.

Varje Layla Soundbar kalibreras individuellt av Klears team av in-house ingenjörer som använder Acoustic Power Labs unika mättekniker och Finite Impulse Response-filterteknik, vilket skapar en exakt och naturlig ljudupplevelse för din soundbar. Teknologin användes tidigare endast för professionella ljudsystem på grund av kostnaderna och den expertis som krävdes. Det här är första gången denna teknologi anpassats för en produkt i konsumentprisklassen. 

Egenskaper

  • Högkvalitativ konstruktion och snygg design
  • Alla kablar inkl. nätdel och  fjärrkontroll ingår.
  • Fantastiskt ljudintervall från en enda soundbar. Ingen subwoofer behövs.
  • Fungerar med HDMI, ARC, optiska- , analoga- och koaxiala kablar, Bluetooth
  • Fantastiskt bra och tillgängligt pris och mycket för pengarna

Hur skapar Klear denna exceptionella ljudupplevelse?

Klear kalibrerar varje högtalare i sitt labb innan den skickas till kund. Med denna teknik uppnås konsekvent och utmärkt ljudkvalitet för varje högtalare. Från fabriken har varje högtalare variationer och låter lite annorlunda. Klear modifierar varje högtalare så att den fungerar optimalt och ser till att varje högtalare är konsekvent i ljudåtergivning även för det mest kräsna örat.

De flesta högtalartillverkare använder kalibrering av massproduktionstyp, dvs. alla modeller kalibreras enligt en process där en enhet normalt placeras vid en exakt punkt mittemot högtalaren och kalibreringen utförs automatiskt baserat på mätningen av ljudtrycket som genereras av högtalaren. Klear använder en helt annan metod för att beräkna och justera varje högtalare individuellt. Mätningen och justeringarna utförs på varje soundbar individuellt av Klears in-house ingenjörer. Detta säkerställer att du får bästa möjliga ljudåtergivning från din Klear LAYLA soundbar.

Andra nyheter i Pro Audio

Crape QD25A

Crape QD25A

Aktivt högtalarpar för kontor, klassrum och små konferensrum. Läs mer
Skalbara Dante-lösningar med Hosteex

Skalbara Dante-lösningar med Hosteex

Integrera med över 3000 Dante-produkter. Läs mer
RE20 - Industristandard för podcasting och broadcasting

RE20 - Industristandard för podcasting och broadcasting

Dynamisk podcast- och broadcastmikrofon från Electro-Voice. Läs mer
IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE

IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE

IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE Läs mer
Dante-interface från RDL

Dante-interface från RDL

Nya PoE-matade väggpaneler med Dante-interface från RDL Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.