Webinar med WilliamsAV

Lär dig mer om Caption Assist och Convey Video

Välkommen till webinar med Standard Audio och Per B. Persson från WilliamsAV som kommer att presentera Caption Assist och Convey Video. 

Caption Assist och Convey Video är AI-baserade system för undertextning, transkribering och översättning i realtid. Med hjälp av Googles AI-plattform kan Caption Assist och Convey Video live-transkribera/översätta upp till 27 språk och över 70 dialekter med upp till 94% exakthet.

Applikationerna är många - Caption Assist och Convey kan användas inom skola och utbildning, domstol, sjukvård, live-broadcasting, gudstjänster, videopresentationer, online training, webinars och videosamtal inom näringsliv m.m.

Sedan hösten 2020 måste alla offentliga organisationer tillhandahålla undertexter för video- och ljudinnehåll på sin webbplatser enligt EU:s webbtillgänglighetsdirektiv. Caption Assist är en produkt som hjälper till att uppfylla dessa krav, samtidigt som den hjälper organisationer att spara tid och pengar.

Convey Video är ett alternativ när tolkar inte finns tillgängliga och/eller för att minska kostnaderna för tolktjänster.

Tid: 1 september 2021, kl. 15.00

Zoom-länk/anmälan: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZYpceytqj8vGNRSXvE3ojX5eVDHA5BcI86Z

Andra nyheter i Pro AV

Ny uppgraderad version av TB01

Ny uppgraderad version av TB01

Nu med Face Tracking & Auto Zoom. Läs mer
Webbkamera för videomöten

Webbkamera för videomöten

Professionell kvalitet på dina personliga videomöten. Läs mer
Webinar med WilliamsAV

Webinar med WilliamsAV

Översättning och undertextning i realtid. Läs mer
IntelliSHOT - kamera för videomöten och live-streaming

IntelliSHOT - kamera för videomöten och live-streaming

Intelligent ePTZ-kamera med auto-inramning som kan justeras baserat på rummets förhållanden och användarens preferenser. Läs mer
Spook från Panconnect

Spook från Panconnect

Bordspanel med USB-A, USB-C och Qi-laddare. Läs mer
Kvalitetskameror från Minrray

Kvalitetskameror från Minrray

Prisvärda kvalitetskameror för videomöten. Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.