Sony Bravia Pro XH8

XH8-serien består av professionella skärmar i storlekarna 43” – 85” med 4K HDR-bildkvalitet och surroundljud. Skärmarna har 18/7 drift och en inbäddad HTML5-plattform för att enkelt kunna skapa digital signage-content på några minuter utan ytterligare hårdvara eller specialutbildning. Bravia Pro XH8 är ett utmärkt val för alla mötesrum och konferensrum.

Serien har ett antal fantastiska inbyggda och valfria lösningar för att specialanpassa/skräddarsy BRAVIA-enheten efter olika behov.

Skärmdelning/datorspegling från Mac/Android- eller iOS-enhet görs smidigt med Apple Airplay och Google Chromecast. Sony Bravia Pro är kompatibel med Apple Airplay och integrerad med Google Chromecast, vilket tar bort behovet av externa enheter för trådlös skärmdelning.

Med Google Chromecast kan du överföra videor och appar från en mobil enhet direkt till BRAVIA. Klicka bara på Cast-knappen på skärmen på din Android- eller iOS-enhet och njut av innehållet direkt på BRAVIA-skärmen. Med mediaspelaren kan man visa bilder, videos och HTML-content från en USB-minne. Från Android Appstore går det att ladda ner ett oändligt antal appar för önskat innehåll. Använd röstkontroll för att enkelt söka utan att skriva.

Garanti

Sony erbjuder en 3-årig Advanced Exchange-service som standard, dvs. om det uppstår problem ersätter Sony skärmen med en ny helt gratis istället för reparation.

Integration med TEOS

TEOS är Sonys Suite av olika programvaror för kontor och hanterar styrning av enheter och content i mötesrum, konferensrum, rumsbokning, reception och delade ytor på arbetsplatsen. Det finns licenser för mötesrumslösningar, Manage for TEOS (styrsystem), Connect för TEOS (trådlös skärmdelning), TDM Digital Signage, Smart Automation System och Applications Store. Läs mer om TEOS här: (https://pro.sony/en_BA/solutions/corporate/solutions-teos-connect).

Andra nyheter i Pro AV

Ny uppgraderad version av TB01

Ny uppgraderad version av TB01

Nu med Face Tracking & Auto Zoom. Läs mer
Webbkamera för videomöten

Webbkamera för videomöten

Professionell kvalitet på dina personliga videomöten. Läs mer
Webinar med WilliamsAV

Webinar med WilliamsAV

Översättning och undertextning i realtid. Läs mer
IntelliSHOT - kamera för videomöten och live-streaming

IntelliSHOT - kamera för videomöten och live-streaming

Intelligent ePTZ-kamera med auto-inramning som kan justeras baserat på rummets förhållanden och användarens preferenser. Läs mer
Spook från Panconnect

Spook från Panconnect

Bordspanel med USB-A, USB-C och Qi-laddare. Läs mer
Kvalitetskameror från Minrray

Kvalitetskameror från Minrray

Prisvärda kvalitetskameror för videomöten. Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.