Inspelning från webinaret med WilliamsAV

Lär dig mer om Caption Assist och Convey Video

Caption Assist och Convey Video är AI-baserade system för undertextning, transkribering och översättning i realtid. Med hjälp av Googles AI-plattform kan Caption Assist och Convey Video live-transkribera/översätta upp till 27 språk och över 70 dialekter med upp till 94% exakthet.

Applikationerna är många - Caption Assist och Convey kan användas inom skola och utbildning, domstol, sjukvård, live-broadcasting, gudstjänster, videopresentationer, online training, webinars och videosamtal inom näringsliv m.m.

Sedan hösten 2020 måste alla offentliga organisationer tillhandahålla undertexter för video- och ljudinnehåll på sin webbplatser enligt EU:s webbtillgänglighetsdirektiv. Caption Assist är en produkt som hjälper till att uppfylla dessa krav, samtidigt som den hjälper organisationer att spara tid och pengar.

Convey Video är ett alternativ när tolkar inte finns tillgängliga och/eller för att minska kostnaderna för tolktjänster.

Standard Audio och Per B. Persson från WilliamsAV anordnade ett webinar 1 september 2021 där Per presenterade Caption Assist och Convey Video, nedan finns en inspelning från det aktuella webinaret. 

Andra nyheter i Pro AV

PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Peter Aspegren startar hos Standard Audio Systems AB Läs mer
Tjänsten är tillsatt

Tjänsten är tillsatt

Vi söker en Key Account Manager med inriktning Professionell Audio Video. Läs mer
Styrsystem för mötesrum

Styrsystem för mötesrum

Enkel installation utan avancerad programmering. Läs mer
Dante AV med Patton FPX6000

Dante AV med Patton FPX6000

Standard Audio är svensk distributör för Patton. Läs mer
Nyckelprodukter för AV-installationer

Nyckelprodukter för AV-installationer

Video från webinaret med Key Digital finns online. Läs mer
Succéprojekt för Visionary Solutions

Succéprojekt för Visionary Solutions

Världens största AV-over-IP-system. Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.