Succéprojekt för Visionary Solutions

Succéprojekt för Visionary Solutions - världens största AV-over-IP-system

Resorts World Las Vegas är det första resorthotellet som byggts på Las Vegas Strip på över ett decennium. Resorts World Las Vegas har 3506 rum och sviter spridda över tre olika hotell, över 40 restauranger och barer, en teater med publikkapacitet på 5000 människor, två våningar med restauranger och butiker. Resorts World Las Vegas har förmodligen också världens största AV-over-IP-system där Visionary Solutions Duet Wall Plate Encoder med Bluetooth spelar en nyckelroll. 

Projektet omfattar mer än 2000 PacketAV-slutpunkter. 

En kritisk komponent i ett AV-system är nätverket. Nätverket på Resorts World Las Vegas innehåller över 2000 PacketAV-slutpunkter och 2000 QLAN-kanaler. Det är ett mycket stort, specialbyggt nätverk som är utformat för att leverera en gigabit icke-blockerande bandbredd, från slutpunkt till slutpunkt, till valfri plats och enhet i fastigheten med mindre än en millisekund latens.

En nätverksbaserad videolösning valdes eftersom Resorts World Las Vegas ville ansluta allt på fastigheten till valfri plats. Visionary Solutions valdes ut eftersom de gav en pålitlig lösning som fyllde alla luckor och på grund av deras robusta nätverksfunktioner.

Visionarys PacketAV-slutpunkter har intern enhets-VLAN-taggning som möjliggör för effektiv nätverkshantering i stora och komplexa nätverk där trafiken från olika protokoll såsom video, Dante, AES67, QLAN, DMX och kontroll kan separeras.

Visionarys PacketAV Duet Wall Plate Encoder med Bluetooth kombinerar 4K UHD-video - och Dante/AES67-audio embedding & de-embedding via en enda gigabit Ethernet-port med Bluetooth 5.0 som ger utökad räckvidd, snabbare dataöverföring och tillförlitliga anslutningar. Duet Wall Plate Encoder stödjer dubbelriktad smartphone-anslutning för soft codec webbkonferens-applikationer såsom Teams och Zoom, vilket eliminerar behovet av separat hårdvara.

Visionarys effektiva slutpunkter använder standard PoE-effekt, detta gör att betydligt mindre effekt behövs och att den totala energianvändningen minskar och därmed kostnaderna. Samtidigt minskar behovet av antalet produkter såsom switchar och fler portar då Duet Wallplate Encoder med Bluetooth i princip integrerar två olika produkter i en. 

Andra nyheter i Pro AV

PRESSMEDDELANDE

PRESSMEDDELANDE

Peter Aspegren startar hos Standard Audio Systems AB Läs mer
Tjänsten är tillsatt

Tjänsten är tillsatt

Vi söker en Key Account Manager med inriktning Professionell Audio Video. Läs mer
Styrsystem för mötesrum

Styrsystem för mötesrum

Enkel installation utan avancerad programmering. Läs mer
Dante AV med Patton FPX6000

Dante AV med Patton FPX6000

Standard Audio är svensk distributör för Patton. Läs mer
Nyckelprodukter för AV-installationer

Nyckelprodukter för AV-installationer

Video från webinaret med Key Digital finns online. Läs mer
Succéprojekt för Visionary Solutions

Succéprojekt för Visionary Solutions

Världens största AV-over-IP-system. Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.