4K HDMI-switchar från Key Digital

4K HDMI-switchar från Key Digital med auto-växling till ny ingång vid videosignal

Key Digitals KD-S2x1X / KD-S4x1X HDMI-switchar är två mycket kostnadseffektiva lösningar för HDMI-växling mellan flera enheter till en display och som levererar högkvalitativ och tillförlitlig prestanda.

Switcharna har antingen 2 eller 4 HDMI-ingångar och 1 HDMI-utgång som stödjer 12-bit video till 4:4:4 i 4K DCI och UHD upp till 30 fps, eller 60 fps i 8-bit. KD-S2x1X / KD-S4x1X stödjer även SD, HD, VESA-upplösningar såsom VGA, SVGA, XGA, WXGA, SXGA och UXGA. Den maximala dataöverföringshastigheten är på 4K/18 Gb/s.

Switcharna har frontpanelstyrning med tryckknapp, optisk IR-växling, statusövervakningslampor samt IR-kontroll med den medföljande IR-fjärrkontrollen.

HDR10 (High Dynamic Range) gör att enheterna kan skicka signaler med ett större intervall av luminansvärden än en SDR-signal.

De är HDCP 2.2-kompatibla och har 15 valbara EDID-handskakningar tillgängliga förutom de ursprungliga EDID-data som växlaren kopierar från den anslutna utgångsdisplayen.

‘Full Buffer System’ hanterar TMDS-återklockning/signalgenerering, HDCP-autentisering till källa och display och EDID-kontrollhandskakning. Forced HPD (Hot Plug Detection) gör det möjligt för switcharna att automatiskt växla till en ny ingång när de ansluts till en videosignal.

Fördelar: Automatisk växling till ny ingångsanslutning, Full Buffer System, EDID-hantering, kontrollerbar från tredje parts produkter, stödjer en mängd förlustfria komprimerade digitala ljudformat, tryckknappkontroll, fjärrkontroll inkluderad.

Andra nyheter i Pro AV

Ny uppgraderad version av TB01

Ny uppgraderad version av TB01

Nu med Face Tracking & Auto Zoom. Läs mer
Webbkamera för videomöten

Webbkamera för videomöten

Professionell kvalitet på dina personliga videomöten. Läs mer
Webinar med WilliamsAV

Webinar med WilliamsAV

Översättning och undertextning i realtid. Läs mer
IntelliSHOT - kamera för videomöten och live-streaming

IntelliSHOT - kamera för videomöten och live-streaming

Intelligent ePTZ-kamera med auto-inramning som kan justeras baserat på rummets förhållanden och användarens preferenser. Läs mer
Spook från Panconnect

Spook från Panconnect

Bordspanel med USB-A, USB-C och Qi-laddare. Läs mer
Kvalitetskameror från Minrray

Kvalitetskameror från Minrray

Prisvärda kvalitetskameror för videomöten. Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.