Kommunikation genom skyddsglas

Plug & play fönsterintercom-system

I dessa corona-tider har många handlare installerat plexiglasfönster framför kassor, försäljningsdiskar, receptioner m.m. för att minska smittorisken men fortsätta kunna ge god service. Lösningen är bra för att bidra till att reducera smittspridningen men dessvärre kan det ibland vara svårt för personal och kunder att höra varandra. Skyddsglas förekommer även sedan tidigare som en trygghetsåtgärd vid bl.a. biljettförsäljningsdiskar, inom kollektivtrafik, drive-in, bensinmackar, banker, växelkontor m.m.

En lösning för att vi ska höra varandra i dessa situationer är fönster intercom-systemet OP-6505 från Opus Technologies , helt full-duplex, som består av en integrerad högtalarmikrofon som kan installeras på fönster/släta väggar samt en bordsmikrofon med en högtalare som placeras på personalens sida.

Systemet kan också integreras med slingförstärkaren DCL20 från Opus, DCL20 är kompatibel med produktvarianten OP-6505B som möjliggör för personer med nedsatt hörsel att kunna höra trots hindret som skyddsfönster utgör.

Andra nyheter i Pro Audio

Crape QD25A

Crape QD25A

Aktivt högtalarpar för kontor, klassrum och små konferensrum. Läs mer
Skalbara Dante-lösningar med Hosteex

Skalbara Dante-lösningar med Hosteex

Integrera med över 3000 Dante-produkter. Läs mer
RE20 - Industristandard för podcasting och broadcasting

RE20 - Industristandard för podcasting och broadcasting

Dynamisk podcast- och broadcastmikrofon från Electro-Voice. Läs mer
IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE

IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE

IP-baserat Dante-högtalarsystem med PoE Läs mer
Dante-interface från RDL

Dante-interface från RDL

Nya PoE-matade väggpaneler med Dante-interface från RDL Läs mer
Produkten har lagt till i jämför

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.