TJÄNSTEN ÄR TILLSATT. Vi söker en Projektledare / Teknisk Säljare med inriktning Talat Utrymningslarm och Professionellt ljud

Välkommen till en av Sveriges mest renommerade distributörer inom professionell ljud- och videoteknik. Har du ambitionen att arbeta kreativt med projekt inom Talat Utrymningslarm, då kan vi mycket väl vara din nya arbetsgivare. 

Vi söker nu en ambitiös medspelare med goda sociala egenskaper och som på ett proaktivt sätt kan hantera och bemöta våra kunder och deras behov i samarbetet med Standard Audio Systems AB. 

Standard Audio Systems AB har sedan tidigt 2000-tal framgångsrikt och stabilt verkat som generalagent inom områden såsom talat utrymningslarm, professionell audio, nätverksteknik för audio och video och en rad andra områden relaterade till professionell teknik för kommunikation mellan företag, stat och kommun. All försäljning sker i samarbete med auktoriserade installatörer.

Idag håller vi en rad välkända fabrikat och vårt kontaktnät innefattar de flesta installatörer, konsulter, industrier, stat och regioner i Sverige. Inflödet av uppdrag och förfrågningar är mycket gott och vi levererar gedigna system och lösningar till våra kunder. Vi har en uppskattad hemsida med produkt och fabrikatsinformation och en välutvecklad webbshop för återförsäljare. 

Läs mer på vår hemsida www.standardaudio.se

Du har följande egenskaper och kvalifikationer:

Du har erfarenhet av försäljning och projekthantering inom talat utrymningslarm och/eller teleteknikområdet inom el/säkerhetsbranschen.

Är lyhörd och intresserad, driven att utveckla dig och dina medarbetare.

Kommunikativ med kunder, leverantörer och medarbetare.

Initiativrik i att söka positiva lösningar i ditt och dina medarbetares vardag.

Goda kunskaper i hantering av Microsoft Office samt programvaror för kommunikation.

Flytande i tal och skrift på svenska och engelska, övriga språk är meriterande. 

Körkort för bil.

Arbetet innebär att vara med från början vid projektförfrågan och ta fram offerter med systemförslag, till att driva projekten (projektledning) fram till överlämning av färdig anläggning. Koordinering av detta sker i samråd med kund, säljare och tekniker och du kommer att vara en aktiv del av sälj- och projektteamet, vilket blir en stor del av din vardag hos oss.

Arbetet innebär stor frihet och kräver att du som söker är driven och självständig. Har du arbetat inom entreprenadbranschen inom el med t.ex. brandlarmsystem eller inom andra teknikområden så ser vi det som meriterande. Vi erbjuder naturligtvis goda anställningsvillkor och förhåller oss till gällande praxis när det gäller försäkringar, sjukfrånvaro m.m.

Tillsättning: 2023-10-01

Anställningsform: Heltid, tillsvidare

Anställningsplats: Standard Audio AB, Turbingatan 2, 196 60 Arlandastad

Rapporterar till: Certifierad Ingenjör TUL, Anders Millberg

Kontakta Anders Millberg08-590 00 513 för mer information om tjänsten innan du skickar ditt CV, skicka därefter in ditt CV på https://www.standardaudio.se/form/jobb-g6.html

Andra Nyheter och kampanjer

ZLX - 10 år

ZLX - 10 år

Electro-Voice firar med stor give away-kampanj! Läs mer
JOIN US IN OUR EXPANSION INTO FINLAND

JOIN US IN OUR EXPANSION INTO FINLAND

New job position: Standard Audio is recruiting a Sales Manager in Finland. Läs mer
EV Cover Campaign!

EV Cover Campaign!

I samarbete med Electro-Voice. Läs mer

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår webbplats. Om du fortsätter att använda denna webbplats kommer vi att anta att du godkänner detta.